Är redaktören på semester eller är detta allt man kunde uppbringa?

Är det Damernas Värld? Amelia? Veckorevyn? Nej, bara Expressen Debatt som verkar ha brist på seriösa och viktiga debattinlägg eftersom de istället för att skapa diskussion kring angelägna samhällsfrågor som exempelvis EU, den eskalerande kriminaliteten i landet eller effekterna av migration- och integrationspolitiken, istället prioriterar detta oviktiga ämne om en singelkvinna som är sur över att det är så många gifta män på dejtingsiten Tinder – varför kunde de inte hålla sig på Victoria Milan liksom?! 🤦‍♀️ Nu ska 45-åriga Eva iscensätta en plan där hon förför sina gifta offer för att sedan utpressa dem på pengar – så se upp där ute!

Eva verkar inte förstå att det är fritt för vem som helst att använda dessa dejtingappar oavsett civiltillstånd, så den som ger sig in i leken får leken tåla och det är enkelt att sålla bort de som inte är singlar. Det är snarare Eva själv som beter sig olämpligt, även om otrohet är moraliskt förkastligt, eftersom hon vill ”sätta dit” människor och det blir inte nobelt oavsett om hon säger att hon ska skänka pengarna till Bris. Om hon inte kan hantera den här typen av köttmarknad förstår jag inte ens varför hon är där?! Eva borde avinstallera appen och gå vidare med sitt liv istället för att gnälla i tidningen och Expressen Debatt borde rannsaka sig själva för att komma underfund med om de verkligen vill vara en plattform för seriös debatt!

6 reaktioner till “Är redaktören på semester eller är detta allt man kunde uppbringa?

 1. Expressen är en kvalitetstidning, blir med åren allt tydligare. Jovisst.

  Undrar om reportern Eva kan åtalas för förberedelse till utpressning. Hur hade reaktionerna varit om Gunnar, 48 år hade förberett ett likadant reportage för att sätta dit kvinnor och gått ut med denna information i valfri gammalmedia?

  Men, men kanske Eva 45 år bara vill vara lite ironisk och skojfrisk el. likn.

  Gillad av 2 personer

 2. Nyhetstorka sa man förr, nu är det snarare ett oberipligt ointresse att förmedla aktuella nyheter. Och sen är de förvånade att intresset för alternativ nyheter/media ökar?

  Gilla

 3. Eva kanske inte finns som person? Någon vill något med artikeln. Men kanske är det metoo och kvinnokraft som redovisas? Den vita kvinnan kan minsann göra precis som männen. Ni kan tänka er om det varit en mörkhyad kvinna med en tyg-boja som framträtt i artikeln med bild och sagt så. Hon hade nog varit illa ute.

  Gilla

 4. Dålig verklighetsbeskrivning är det i hela MSM året om, tyvärr.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s