Det svenska tillståndet – omotiverat våld som begås av icke-västliga invandrare

I dagens Berlingske skriver Ali Aminali, socialrådgivare, författare och medlem av Det Konservative Folkeparti, ett intressant debattinlägg där han pekar ut det ”svenska tillståndet” som innefattar otaliga exempel på omotiverat våld som begås av unga icke-västliga invandrare.

Aminali skriver bland annat att Danmark ännu inte har kommit till det läge som Sverige befinner sig i, men att de är på god väg.
”Ärligt talat ska vi inte bry oss om etnicitet eftersom det är galet att människor misshandlar och mobbar andra medan man filmar det. Men det är saker som faktiskt händer och särskilt med icke-västliga unga som gärningsmän.”

Det är väl härligt när människor tar bladet från munnen och säger precis som det är – något som är helt oacceptabelt i Sverige där det är likvärdigt med en dödssynd att ens prata om problemen och ingen vågar heller säga något av rädsla för att bli uthängd som ”rasist” eller få ett drev mot sig.

Så medan omvärlden ser med fasa på vad som hänt med Sverige, jamsar våra styrande istället med och ser det som positivt med valboskap som kan hålla dem kvar vid makten.

För oss som inte har något annat val än att bo kvar i det nya Sverige är det inte lika roligt att skottlossningar, knivhuggningar, bilbränder, vandalism, grov misshandel, väpnade rån, förnedring och våldtäkter blivit en del av vår vardag. Vi är många som har en klump i magen när vi tänker på våra barn som vi inte kan ge en trygg tillvaro utanför husets väggar.

Förbannade politiker som förblindade av maktbegär skapat detta samhälle! Att svenska folket sedan är så indoktrinerade att de fortsätter rösta fram samma klåpare gång på gång är tyvärr inte bättre. Så det svenska tillståndet är tyvärr här för att stanna – frågan är bara om det överhuvudtaget går att begränsa skadan?

#dennyasverigebilden

Källa: Berlingske

13 reaktioner till “Det svenska tillståndet – omotiverat våld som begås av icke-västliga invandrare

 1. Orsaken i Sverige är islam. 1 miljon indier hade inte orsakat detta tillstånd. Islam, araberna har som uttalad målsättning att bli dominerande i Sverige. Nativiteten är hög liksom bidragen som ger möjlighet till en kriminell vardag. Vi har ju dessutom statliga myndigheter som befrämjar islams utbredning.

  Gillad av 1 person

 2. Och inte ser det ut som att vi kommer att kunna lös något av alla problem som de senaste regeringarna har skapat. När man hellre jagar åsikter, än diskuterar problemlösning kommer Sverige vara det land som stå kvar med ”Svarte Petter” Stackars kommande generationer.

  Gillad av 2 personer

 3. Om det var rätt ok i Sverige innan man började föra in utlänningar där majoriteten bekänner sig till islam och man sedan ser en stor mängd negativa konsekvenser, hur borde ett samhälle reagera på detta? Naturligtvis så som Winston Churchill sade, ”man ska inte låta en kris gå till spillo”. Med det menade han att en kris ska fungera som pådrivare för positiva förändringar. Om lägenheten blir full av stora skogsmyror stoppar man väl hålen där de tar sig in och avlägsnar de man nu absolut inte vill ha kvar i skafferiet eller i sängkammaren??
  Staten, regeringen har reagerat på konsekvenserna av införseln av utlänningar med islamisk tro genom att öppna ännu fler dörrar så ännu fler kan komma in och ta för sig.
  De flesta av svenska folket är så tystade och rädda att de inte vågar säga vad det handlar om, nämligen att det är islam som tro och rättesnöre som är grundorsaken till det vi ser. Folket är så tuktat och tystat att det endast är några få intellektuella som har mod och möjlighet att offentligt säga som det är.

  Gillad av 2 personer

  1. Juggarna på 60 talet och deras barn anpassade sig omedelbart, latinamerikanerna från de USA-stödda fascist diktaturerna på 80- talet likaså, därför att de kom från en kristen bakgrund med liknande kulturer och traditioner vi kan känna igen. De är nu som vilka Svenssons som helst.

   Så visst har du rätt. En invasiv och icke-tolerant religion och kultur passar bättre hos likasinnade men då kan den ju inte expandera, på andras bekostnad, om den nu inte ”utvecklas” och bhar en ännu värre och mer extrem inriktning som wahhabismen hos ISIS och i Saudi Barbarien.

   De två miljoner and counting muslimer som finns i landet nu och har råttat in sig i allsköns bidrag kommer aldrig att lämna landet frivilligt. Det skulle i så fall vara för att bidragskranen stängdes av pga en extrem lågkonjungtur. DÅ Sticker dom, men inte förrän de tagit vad som finns kvar och bränna ner resten.

   Gillad av 1 person

   1. Javisst! Jag minns att barnen med jugoslavisk bakgrund tom hade bättre betyg i snitt från gymnasiet än svenska barn.
    Det är olika vad man strävar efter att bli bäst i som invandrare här i Sverige. Här i Sverige har vi folk som är bäst på våldtäkter, mord, bidragsbrott och annat smått och gott. Det är för att de inte klarar att integrera sig som de bara måste tas om hand så mycket av vår snälla regering, just penningbidrag hjälper jättemycket för integrationen, bara summan är en rätta. Det är så synd om dem, de är så utsatta i utsatta områden där det bara bor utsatta som satts ut där bara rakt ute i utsattheten. Det är en historia som man bara vill gråta åt, så sorgligt är det. Eliasson brukar ha nära till tårarna när han berättar hur fruktansvärt det är att vara utsatt. HAN vet det nämligen. Morgan har också hörts snyfta, elaka tungor säger att det var ett kvävt skratt. Vilken tur vi har en kulturminister som visar sin solidaritet med hijabkvinnorna genom att bära hijab-hår (nåja, nästan i varje fall). Det skulle vara besvärligt om alla mp-kvinnorna var totalsolidariska och hade hijab i riksdagen, eller hur? Tänk, nästan som en jul-lek i ett mörkt rum. Tänk, då fick talmannen treva sig fram för att vara riktigt säker på vem det var som skulle tala? Eller smygkika innanför det svarta kanske? Men Amanda känner alla igen direkt. Det är som att se ett lurvigt djur mellan bänkraderna när hon skrider fram, ni vet den där figuren i Star Wars?

    Gilla

 4. Utländska kriminella kan hålla på i åratal utan att åka fast men en 15-åring som inte skadat någon tar SÄPO hjälp av FBI för att åtala ”Häst Mot Soffgrupp”!!!

  Gilla

  1. SÄPO vilka ruttna usla lögnare.
   SÄPO – ”Kan inte hitta förundersökningsprotokollet.”
   Vilken billig lögn.

   Gilla

 5. Jag tror att folk utomlands förmodligen ser på Sverige med klarare och öppnare ögon än de som befinner sig här. Det Svenska tillståndet bör man ta på stort allvar, de har nog ingen anledning att ljuga utan oron är troligen fullt befogad.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s