Det är otryggt i hela Sverige numera

När vi var på Öland förra veckan var jag och barnen så begeistrade av den vilda naturen, lugnet, den trevliga befolkningen och de små byarna med en kyrka i varje ort med fina gamla hus som påminde om ett svunnet Sverige, att vi skojade om att flytta dit eller till närbelägna Kalmar som också framstår som en trevlig ort med mindre problem av den varan man främst ser kring storstadsområdena.

Men i dag läser jag att ligister härjar även på fridfulla Öland och att de tänt eld på två garagelängor samt minst 15 bilar på Storgatan i Färjestaden med närliggande flerfamiljshus.

Det är tyvärr bara att konstatera att det inte längre finns något område som är tryggt i Sverige och snart tvingas vi alla hålla oss hemma när anarkin tar över gatorna samtidigt som polisen inte klarar av att upprätthålla säkerheten, vilket verkar vara precis vad våra styrande politiker eftersträvar med tanke på deras handfallenhet och oförmåga att prioritera frågan!

#detnyasverige

Källa: DN

9 reaktioner till “Det är otryggt i hela Sverige numera

 1. Konsekvens för hederligt folk:

  Skyhöga försäkringskostnader och liten ersättning när det händer tråkigheter.

  Det ”lågintensiva kriget” mot Sverige är här.

  Gillad av 1 person

 2. Javisst, islam tränger sig på, sprider sig likt cancer. Om detta skrivs det, däremot inte om den 13-åriga flicka som våldtogs på en galleria i Uppsala i november förra året. Tidigt i utredningen pekades förövaren ut, ärendet lades ”på hög” pga att ”polisen inte hade resurser att utreda händelsen”. Så tuktar islam den svenska kvinnan till att veta både sitt negativa värde som kvinna och sin plats som lydnadsobjekt.
  Det är inte svårt att föreställa sig hur den 13-åriga flickans liv är förstör på många sätt. Vad skulle f d rikspolischefen Eliasson sagt om förövaren tro? ”Tänk så svårt han måste ha haft det i sitt liv”. Intet alls, han gjorde som islam och lusten påbjöd. En kvinna är ju bara en sak, ett ting avsett att lyda mannen och att hållas i schack på alla de vis, t ex iförd tvångskläder. T o m på en offentlig badstrand. Undrar om 500 av de arga unga kvinnorna i metoo-rörelsen skulle sluta försvara islam om de blev våldtagna på en offentlig toalett i Uppsala och polisen inte brydde sig om dem?

  Gilla

  1. Ett fysiskt övergrepp är även en stor kostnad för samhället.Offret kan få fysiska och psykiska trauman efter misshandel,våldtäkt med flera olika sorters övergrepp.Trauman som kostar i rehab.trauman som gör att vare sig offer eller anhöriga orkar med vardagen på ett normalt sätt.Man orkar eller kan inte arbeta som anhörig,man tvingas söka hjälp som kostar samhället stora pengar.Varje allvarligt fysiskt övergrepp kostar samhället miljoner kronor när allt räknas in från sjukhusvård till polisutredning till nedbrutna anhöriga.Må djävulen ta ansvariga politiker från V till M.Må djävulen ta dem…

   Gilla

 3. Mitt på dagen ,på gatan där mitt företag ligger i det vältrafikerade Tornby , Linköping så blev en 45-åring igår påkörd och sedan knivhuggen kl 11:22 på f.m. Troligen ingen slumphandling men mitt på gatan. Med vänlig hälsning, Daniel

  Skickat från min iPhone

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s