Ny dansk undersökning visar att många invandrare lever ännu mer konservativt i Danmark än de gjorde i hemlandet

Ny statistik från ”Medborgerskabsundersøgelsen” för 2020 som årligen utarbetas av Udlændinge- og Integrationsministeriet i Danmark, har fått den tidigare migrationsministern Inger Støjberg att reagera eftersom siffrorna visar en oacceptabel situation som ger vid hand att många invandrare inte bara tagit med sig sin kultur till sitt nya land utan dessutom lever ännu mer konservativt i Danmark än de gjorde tidigare, vilket sätter en negativ prägel på deras barn.

Undersökningen, som jag skrivit om tidigare, visar bland annat att 16% (var sjätte) av icke västliga invandrare i åldern 18-29 år och deras ättlingar känner sig begränsade i sitt val av pojkvän/flickvän och make/maka. För två år sedan var det 17%.

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye uttalar i ett pressmeddelande:
-”Äktenskap är frivilligt i Danmark, även för invandrare. Vi befinner oss alltså i år 2020. Jag är självfallet glad över att fler unga med invandrarbakgrund själva kan välja sin partner, men utvecklingen går alltför långsamt. Regeringen har nyligen lagt förslag om att förbjuda religiösa äktenskap för minderåriga och skärpa straffen för tvångsäktenskap.”

Inger Støjberg är dock inte imponerad av Tesfayes uttalande utan anser att invandrare och deras ättlingar ska bemötas med strängare krav.
-”Man måste sätta hårt mot hårt eftersom det är ett gigantiskt problem. Det börjar och slutar med att föräldrarna ska ut på arbetsmarknaden så de tvingas till att förhålla sig till danska normer och värderingar. Både den röda och blåa regeringen ska ta på sig ansvaret. När jag var minister stramade vi åt reglerna i ghettoområdena för att garantera att det blir en bättre fördelning av barn. Om de bara träffar barn med samma bakgrund som de själva lär sig barnen inte att tala danska och de lär sig heller inte de danska värderingarna. Den nya regeringen har gett den ena dispensen efter den andra.”

I avsnittet som handlar om negativ social kontroll framgår det att 15% av de unga ättlingarna till invandrare inte tror att deras familj kommer tillåta dem att få ha en käresta, i jämförelse är det 2% etniskt danska som har samma uppfattning.

Blott 72% av ättlingarna tror att deras familjer fritt kommer låta dem välja vem de ska gifta sig med, medan 96% av etniskt danska tror att de kan välja fritt utan inblandning från familjen.

Enligt Støjberg visar siffrorna att det finns personer som inte vill vara en del av det danska samfundet, men det måste dem är beskedet.
-”Det är inte vi som ska anpassa oss till dem som kommer hit. Det är de som kommer till Danmark som ska anpassa sig till vårt levnadssätt.”

Jag har länge beundrat Inger Støjberg och hon fortsätter imponera. Tänk om våra svenska makthavare besuttit hälften av hennes klokhet!

På tal om det naiva grannlandet ja – om siffrorna ser ut så här i Danmark så kan vi med säkerhet räkna med att det är mycket värre i Sverige, men här sopar vi hellre problemen under mattan genom att begrava det i diverse utredningar samt den beprövade metoden att tiga ihjäl problemen istället för att öppet diskutera dem. Att ställa krav på såväl språk som arbete är trots allt en dödssynd i Sverige där de styrande är beroende av sin importerade valboskap för att kunna bibehålla makten.

Regeringen gjorde förvisso lite lagändringar nyligen för att motverka brott som härrör till hederskultur, men man löser som bekant inget genom att inte öppet kommunicera vad som gäller i Sverige. Där har våra politiker mycket att lära av personer som Støjberg!

https://www.bt.dk/samfund/stoejberg-nye-tal-om-ikke-vestlige-indvandrere-viser-gigantisk-problem

9 reaktioner till “Ny dansk undersökning visar att många invandrare lever ännu mer konservativt i Danmark än de gjorde i hemlandet

 1. I samband med Neville Chamberlains snabba visit i Munchen 1938 där han gav Hitler fria händer (trots att de tyska generalerna vädjade till britterna att säga ifrån så att armen skulle våga avsätta Hitler) att ta Tjeckoslovakien talades det om ‘appeacement’ dvs underförstått undergivenhet mot någon vars brutalitet man egentligen ogillade.
  Men det är en helt missvisande beskrivning ty Hitler’s aggression österut var precis vad britterna ville framkalla och det var en viktig del av britternas geopolitiska intrig för att få Tyskland och Ryssland att slita varandra i stycken och där förhoppningen var att britterna efter att båda de stridande var starkt utmattade skulle kunna kapa åt sig av naturtillgångarna genom att båda sidor försvagats för mycket för att kunna säga emot.

  När nu Jenny återigen lägger fram exempel på den sortens eftergivenhet ställer jag mig frågan: Kan det vara så att Danmark inte alls är eftergivna utan liksom jag tidigare förutskickat att Sverige gör, förbereder sig för krig i imperiets tjänst och med muslimer som tilltänkta krigare?

  Det hade inte varit svårt för västregimerna att vara hårdare mot det man kritiserar hos muslimer,

  Vanligen använder väst falskflagg terror för att tvinga igenom det man vill.

  Det vore väsentligt enklare att använda det just för att motivera ingripanden och förändrade spelregler så att det inte sker visar att man i väst vill ha dessa bakåtsträvande kulturella särdrag.

  Och varför? Jo av samma skäl som britterna hade när dom medvetet drev arabvärlden i just den riktningen:
  För att utnyttja jihadister mot Ryssland (vilket britterna höll på med för snart 200 år sen i Afghanistan) och i vår tid använder anglosaxiska imperiet detta även mot Kina.

  Att msm inte andas om den förklaringsmodellen är ju bara vad man kan vänta sig av en propagandamegafon.

  Gilla

 2. Jag befarar att de Svenska befattningshavarna har skrivit på en massa avtal som också tyvärr måste följas.
  Ja, det är nog så att man helt naturligt blickar tillbaka på hemlandet ibland med skimmer för ögonen. Dessutom är det bra med mångkultur, för det har Mona Sahlin sagt, så det så. Någon förklaring till varför det var så bra gav hon dock inte.

  Gillad av 1 person

  1. …förutom ”töntiga” kulturer förstås…

   ”Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.”
   Mona Sahlin i ett tal inför Turkiska ungdomsförbundets tidning Euroturk i mars 2002.

   Mona Sahlin ”Jag hatar allt genuint typiskt svenskt.” i Expressen den 26 juli 2002.

   Har någon frågat henne vilken kultur hon föredrar och om hon vill bo där och assimilera sig där?

   Vad gäller ordet ”mångkultur” så är det en oxymoron, d.v.s. en självmotsägelse.

   14. Mångkultur

   Diametralt olika kulturer kan existera i ett samhälle, men att existera i harmoni blir ofta en ”utmaning” (vilket betyder ”mycket svårt” på svenskt nyspråk).

   Vissa sekter hyllar ex. en profet som hade sex med en nioåring och fördömer skinksmörgåsar, medan andra kulturer som tillåter skinksmörgåsar åtalar och utdömer straff för sexuellt utnyttjande av minderårig för samma sak. Då uppkommer känslor av avsky mellan kulturer och då uppstår givetvis konflikter, p.g.a. skinksmörgåsar och barn.

   Vissa kulturer skär i genitalierna på barn och andra inte, p.g.a. att det anses vara barnmisshandel. Detta skapar känslor av avsky mellan kulturerna.

   Kulturer utövas i grupp av människor. Många olika kulturer kan därför inte existera i sig själva om de blandas upp med varann, ej heller om en kultur är envisare eller våldsammare och därför tar över, såsom många sekter vill göra, samt gör på olika vis.

   Ordet ”mångkultur” är således en konfliktskapare och leder heller inte till ”mångkultur” på någon längre sikt och är därför helt evident en självmotsägelse. man kan alltså säga att idén om ”mångkultur” inte enbart är ”töntig”, men direkt livsfarlig för alla inblandade i experimentet.

   https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/04/24/olika-former-av-logn-del-10-sjalvmotsagelser-oxymoroner/

   Gilla

   1. Skarpt skrivet!!!!
    Till Petergrafstrm; Hitler var en obetydlig person som hade få vänner, målade dåliga akvareller och i övrigt var allmänt misslyckad. En obetydlig människa som blev Tysklands ledare. Först var han dock marxistisk socialist och gick i begravningståget för en judisk socialistledare.
    Vi har i vårt land ett överflöd av obetydliga människor som plötsligt sitter vid makten och utövar den på ett totalitärt sätt.

    Gillad av 1 person

   2. Hitler var en av britterna önskad typ av radikal ledare som britterna under hundra års tid dessförinnan skapat verklighetsuppfattningen åt. Dom visste förstås inte att precis han skulle födas och komma in i handlingen när dom började det projektet under Napoleontiden men dom jobbade målmedvetet och infiltrerade smart den tyska kultureliten så att tyskarna efter 2:a världskriget inte ville prata om Houston Chamberlain, den brittiske inflytandeagenten som vigde sitt liv åt att predika judehat i Tyskland och influera både Kaisern och nazisterna, något som Goebbels och Himmler bekräftar i dagböckerna. Ett avsnitt i Goebbels dagbok i upplagan från 1987 fattas om man går efter indexet som någon glömde att editera tillsammans med det försvunna avsnittet.
    Det skulle handla om Houston Chamberlain vid tiden för hans bortgång. I ett annat avsnitt från tre dagar tidigare beskriver Goebbels honom som nazismens, banbrytare.
    Det avsnitt som fattas behandlar sannolikt Hitlers besök hos Houston och det finns uppgifter om att denne britt gav Hitler sin välsignelse som ‘den smorde’ den utvalde i kampen mot ondskan.
    Chamberlain uppmanade till, att förbjuda judisk assimilering och uppmanade till judeutrotning.
    Dödstyst om detta i samtliga dokumentärer som TV vevar ofta utformade av den brittiska räv som vaktar oss i vårt hönshus.

    Gilla

   3. De kommer inte plötsligt dit. Människor väljer dem inom partierna och i vallokalerna och det finns en orsak till att det är så. Människor är naiva idioter som är lättmanipulerade av psykopater och deras medier.

    Gillad av 1 person

 3. Det är tyvärr min uppfattning att invandrare hyllar och
  Firar de landet de flytt från mycket mer än
  Sverige som betalar deras lyxliv och utbildning.
  De går bakåt i tiden och totalt respektlösa,
  för de folk
  Som gett dem en chans till frihet och nytt liv.
  De har aldrig tagit sig hit för att lära sig leva som
  Européer utan att plundra Européerna.
  Flyktingar och invandrare berättar för sina landsmän hur de kan
  Ljuga och få allt de vill om inte hota och skrika rasism.
  Någon respekt för landet eller deras medborgare har de ej.

  Men hur skulle de när våra politiker visar att illigala /papperslösa
  Har mer rätt till välfärden än de som jobbat och betalat skatt hela livet.

  Felet är att ingen är berättigade till asyl,
  Om de flytt landet för de varit hotade som de påstår
  Så hade de sett Sverige som ett paradis

  Gillad av 1 person

 4. Tja, varför skulle de inte leva som de verkligen vill? Råna, våldta, fuska, stjäla, dominera och yngla av sig? Staten Danmark är ju nästan lika generös mot dessa tvåbeningar som mot kungligheterna. Det mesta gratis och inga förpliktelser.
  Hem till det våldsbejakande området på kvällen för att skratta åt dagens våldsaktiviteter.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s