I det nya Sverige kvittar det om det är storhelg eller vardag – den grova kriminaliteten gör sig ständigt påmind

Förr om åren brukade storhelger som Midsommarafton vara förknippat med stökigheter på kvällen och natten när folk fått för mycket innanför västen och polisen fick jobba för högtryck, men numera flyter alltihop och det är lika mycket kriminalitet oavsett vad det är för dag på året.

Midsommarafton börjar således i moll för många som kan glömma både sill och jordgubbar när livet på några sekunder välts på ända – för andra natten i rad har det smällt rejält i Uppsala då det skedde ännu en kraftig explosion där ytterdörren till ett flerfamiljshus förstördes, en man i 20-årsåldern knivhöggs utanför skola i Tyresö och skadeläget är oklart, en man i 55-årsåldern sköts av polis efter att han knivhuggit ett par i 70-årsåldern i en lägenhet i Rinkeby, en man i 30-årsåldern utsattes för en grov misshandel i park i Göteborg och skadeläget är oklart, maskerade rånare slog ner personal och tvingade till sig kontanter på golfcenter i Göteborg, en person blev rånad av två gärningsmän på Södermalm i Stockholm, två nya lägenhetsbränder i Stockholm respektive Sollentuna samt återigen nya bilbränder i Göteborgsområdet Bergsbyn är några av händelserna som gäckat polisen under kväll och natt.

Majoriteten av befolkningen tycker dock likt våra styrande att vi inte har så värst mycket problem med kriminalitet i det här landet, det är som det alltid har varit och de gör så gott de kan, varför såväl ministrar som polismyndigheten får tummen upp medan medborgarna gladeligen betalar den dyra notan för den ökade samhällsbelastningen.

Så länge ingen blir drabbad personligen eller ens anhöriga blir misshandlade, rånade, hotade, förnedrade, våldtagna eller får en kniv i magen så leker livet i filterbubblorna. Snart är det dags att snapsa – skål justitieminister Morgan Johansson, det här har du verkligen hanterat på ett utmärkt sätt!

#detnyasverige

#vigillarintefegapolitiker

Källa: Aftonbladet

En reaktion till “I det nya Sverige kvittar det om det är storhelg eller vardag – den grova kriminaliteten gör sig ständigt påmind

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s