Flera personer ombord på flyg från Pakistan var smittade av corona – landade i Köpenhamn och har spridit smittan vidare

18 personer som kom med ett flygplan från Pakistan till Kastrup i Danmark den 6 juni har konstaterats smittade med Covid-19. Av dessa 18 personer var 16 ombord på planet medan två personer är nära kontakter som i efterhand testats positivt men som inte var ombord. Fyra personer anses ha varit smittsamma vid den tidpunkt de var ombord på planet. Det kan inte uteslutas att fler personer har smittats i samband med flygresan.


Meanwhile in Sweden… har vi hela tiden fortsatt med öppna gränser och varken kontrollerat de personer som flugit in från andra länder eller de hundratals asylsökande som kommit varje vecka samt inte satt dessa i karantän som man gör i andra länder.🤦‍♀️😅 Det är bisarrt så det förslår!

Inte undra på att Sveriges resultat ser ut som det gör med tanke på okontrollerat inflöde, massdemonstrationer, människor som struntar i restriktioner och vårdpersonal som haft undermålig skyddsutrustning för att nämna några av de faktorer som spelat in.


Den svenska regeringen verkar dock nöjda med sin insats trots allt! 👍

#onlyinsweden


https://denkorteavis.dk/2020/16-personer-ombord-paa-fly-fra-pakistan-smittet-med-corona-det-landede-i-koebenhavn-og-nu-er-flere-blevet-smittet/

En reaktion till “Flera personer ombord på flyg från Pakistan var smittade av corona – landade i Köpenhamn och har spridit smittan vidare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s