Sverige fortsätter stå i lågor

Förutom att det har brunnit i huvudet på vänsterflöjeln det senaste dygnet, som inte respekterar att vi har yttrandefrihet i det här landet och tvingat fram en uppsägning av en populär programledare genom organiserade protester, har det i vanlig ordning brunnit på många håll i landet under kvällen och natten.

Bilbränder, garagebränder och bränder i flerfamiljshus i Vällingby, Landskrona, Orsa och Göteborg är bara några exempel. Jodå, räddningstjänsten har haft fullt upp igen. Vad var det justitieminister Johansson sade häromdagen? Vi får inte låta skottlossningar, knivskärningar, sprängningar och öppen drogförsäljning bli normaliserat.

Dit kan vi även lägga till alla dessa anlagda mordbränder i skolbyggnader och bostadshus som samlats på hög de senaste månaderna samt även de organiserade bilbränderna.

Men genom att inte agera så kan man väl faktiskt påstå att det är precis vad regeringen gör – accepterar den rådande situationen. Att komma med floskler och tomma löften ger nämligen inget resultat, även fast de dumma svenskarna i diverse opinionsundersökningar ger sitt stöd åt just dessa handlingsförlamade klåpare.

Nu har de flesta dessutom gått på sommarlov, så det är fritt fram för ligisterna att härja bäst de vill de närmaste två månaderna. Grattis Sverige!

#detnyasverige

#burnbabyburn

#vigillarintefegapolitiker

Källa: Aftonbladet

6 reaktioner till “Sverige fortsätter stå i lågor

  1. De senaste åren har det varit bränder i onormalt stor omfattning. Sannolikt anlagda. Man läser inte om att gärningspersoner dömts?!?!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s