I Sverige belönar väljarna de partier som presterar sämst

Oförtjänt ökar Socialdemokraterna återigen i den senaste mätningen från SCB för maj månad och samlar ihop 33,7%, medan Miljöpartiet håller sig precis ovanför riksdagsspärren.

Smått obegripligt, men det lär bli desto mer intressant att se hur junis mätningar kommer att te sig med tanke på att alltfler svenskar är missnöjda med hur regeringen hanterat coronakrisen och Stefan Löfvén gjorde dessutom ett mycket blekt intryck i gårdagens partiledardebatt. Lägg därtill det våldsamma kaos som uppstått i kölvattnet efter Black Lives Matter-demonstrationerna samt vardagskriminaliteten (nya knivhuggningar och dödsskjutningar senast i natt) som regeringen prompt vänder ryggen till medan polisen inte klarar av att hantera den våldsamma utvecklingen.

Allt talar således för att S kommer rasa i opinionen framöver och om så inte sker kommer även jag att börja ifrågasätta seriositeten i de väljarundersökningar som publiceras!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/9vPKoE/socialdemokraterna-okar-kraftigt-sd-backar-mest

#onlyinsweden

7 reaktioner till “I Sverige belönar väljarna de partier som presterar sämst

  1. För varje undersökning som kommer blir jag alltmer övertygad att det måste vara riggat för är det inte det så är det synd om svenska folket som i så fall verkar lida av kollektiv blackout.

    Gillad av 2 personer

  2. Instämmer i ovanstående. Det kan bara inte vara möjligt det som presenteras. Jag rör mig i många olika sammanhang, pratar mycket med alla möjliga personer, mellan skål och vägg har i stort sett alla samma uppfattningen om tillståndet som jag. När jag frågar om just dessa väljarundersökningar säger i stort sett samtliga ”det är svårt att tro det men hur ska man annars kunna förklara siffrorna”.
    Lövens svar igår vid partiledardebatten och kritiken av corona-hanteringen var ju mer än rimligt slapp, han lät förprogrammerad och pratade som en robot, mest lät det som ”nu ska vi blicka framåt….vi ska bygga ett starkt samhälle….vi ska bygga ett jämlikt och miljösmart samhället”. Karln är ju som en dresserad apa som gör konster på befallning.
    Mått han få dra sig tillbaka och gräva i trädgården och dricka en bärs.

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s