I det nya Sverige kastar barn sten på polis – vill inte ha polisnärvaro i de särskilt utsatta områdena

I går kväll larmades flera polispatruller till Hisings Backa, där polis som redan befann sig på platsen blev utsatta för stenkastning. Anledningen är oklar, men polisen befinner sig sedan tidigare i området för att säkerställa trygghet för omgivningen och enligt polisen finns det ”en del som inte tycker om det”.

Omkring 30 personer har omhändertagits eller gripits, varav en är misstänkt för blåljussabotage, en gripen för anstiftan till våldsamt upplopp samt fem stycken är under 18 år och har överlämnats till sina föräldrar.

Enligt polisen är det uppseendeväckande att åtminstone fem av dem som deltog i upploppet är barn. Jodå det kan nog de flesta skriva under på att det är, men när Sverige styrs av ett gäng klåpare som lever i förnekelse så får detta fortgå utan att någon reagerar och att kräva att föräldrarna tar sitt ansvar över sina yngel är för mycket begärt!

Det handlar helt klart om en maktdemonstration, där ligister inte vill att polisen lägger sig i deras kriminella aktiviteter i området. Det ska bli intressant att se om den som greps för blåljussabotage kommer att få någon straffpåföljd nu när vi har ny lagstiftning på plats och det hade varit lämpligt att statuera exempel genom att skicka rätt signal om att detta beteende är oacceptabelt, så att det förhoppningsvis blir avskräckande för andra.

Men i det handlingsförlamade riket i norr vore det säkert likvärdigt med en kränkande handling och det sista det vanstyrda polisväsendet vill ha just nu är upplopp i landets ghetton, varför utredningen säkert kommer att läggas ned ty i Sverige är det numera de kriminella som styr landet medan polisen, politikerna och övriga medborgare tvingas underkasta sig sina nya herrar.

Är det för övrigt inte lite märkligt att regeringen i en tid när kriminaliteten bland unga eskalerar nu lagt en proposition om tidsbegränsningar för häktningar – särskilt för personer under 18 år – hur tänkte man där? Vi får verkligen hoppas att oppositionen kan motarbeta detta ogenomtänkta förslag!

#onlyinsweden

#vemstyrlandet

2 reaktioner till “I det nya Sverige kastar barn sten på polis – vill inte ha polisnärvaro i de särskilt utsatta områdena

 1. Värdegrunden måste följas.
  Särskilt gäller det hänsynen till de särskilt utsatta människorna som placerats i områden för särskilt utsatta människor.
  Värdegrunden, den extremfeministiska, kan ta sig oskyldigare och mer roande uttryck. Nu är det vad vi har mellan benen som mer ska få styrs vem som ska få delta i Melodifestivalen med bidrag än hur musikalisk man är. Den musikaliska ådran och genen sitter enligt extremfeministerna alltså i könet. Intressant. Vad är det mer som sitter i könet av mänskliga egenskaper?
  Säkert är det banbrytande forskning som ligger bakom dessa upptäckter, forskning på genushögskolan i Södertörn.

  Gillad av 2 personer

 2. llll

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s