Vi vill inte ha det så här men ingen vågar öppna munnen och protestera

Det är sådana här nyhetsrubriker som denna, om en livsmedelsbutik i Älmhult som igår kväll fick besök av ett gäng pojkar som började bråka med personalen och misshandlade en av de anställda, som vi numera har vant oss vid i Sverige.

Saker som för något decennium sedan var omöjligt är nu vardagsmat – pojkar misshandlar och rånar vuxna eller andra barn som de även förnedrar, flickor misshandlar och förnedrar flickor, barn knivhugger andra barn, skjuter på varandra, eller vandaliserar andras egendom etc.

Vi accepterar att det sker samt att polis och rättsväsende står maktlösa. Dessutom godkänner vi att våra styrande, med justitieminister Morgan Johansson i spetsen, inte vill prata om orsakerna till den oroväckande utvecklingen som man misslyckats med att hantera.

I våra grannländer har man gjort undersökningar som visar vilka som begår brotten med precis samma konklusion för att lättare kunna tillsätta rätt åtgärder, men inte ens det klarar vi av i det här landet. Gud förbjude att vi faktiskt skulle börja prata om källan till problemet!

Allt detta statueras av vår tystnad. Vi ger vårt tysta medgivande till att unga ligister och barn får härja fritt – ingen ställs till svars och ingen ställer hårdare krav på vårdnadshavarna. Media drar också sitt strå till stacken genom att inte sätta press på makthavarna som sig bör.

Vi bara tackar och tar emot i det här landet som vi alltid har gjort samtidigt som vi lojalt fortsätter betala in skatt som inte gagnar oss själva. En majoritet av befolkningen höjer dessutom den socialdemokratiska regeringen till skyarna trots det uppenbara misslyckandet med att upprätthålla lag och ordning samt se till att medborgarna är trygga samt rikets säkerhet intakt.

Något är mycket fel i ett land där invånarna låter sig hunsas på det här sättet. Det är som en dålig relation, där man inte vågar bryta upp trots att man vet att det är dags att lämna eftersom osäkerheten väntar runt hörnet. Tja, det kan iallafall inte bli värre än det här det är en sak som är klar!

#onlyinsweden

Källa: Smålandsposten

8 reaktioner till “Vi vill inte ha det så här men ingen vågar öppna munnen och protestera

 1. Vi får väl se hur mycket värre det kan bli strax.

  Ekonomi i utförsbacke, stora nedskärningar av sociala trygghetssystem, stor inhemsk arbetslöshet, 20 % av befolkningen som är födda utomlands och som bekänner sig till en våldsbejakande religion, en regering som medvetet styrt Sverige hit, en regering som utvecklas i allt mer totalitär riktning.

  Kan det bli värre än idag? Javisst kan det det. Visst kommer det att bli det.

  Det som håller ihop Sverige än så länge är våra institutioner (myndigheter, tjänstemännen) och berättelsen om Sverige som vi har i våra huvuden. En berättelse om hur Sverige skapades (Gustav Vasa, Karl XII, Per-Albin, det goda S som byggde Sverige, Astrid Lindgren, osv), en berättelse som i många stycken är falsk, men ändå.
  Det är den berättelsen som finns i huvudet på de goda, strävsamma människorna i Sverige som gör att de strävar på. Näringslivet är också en ryggrad med alla dessa duktiga ingenjörer och företagsledare som Sverige har. Otroligt begåvade, driftiga, beredda att tjäna Sverige.

  Däremot är pizzeriorna och allt liknande mest kriminalitet, en spjutspets för korruption och kriminalitet.

  Vi får se hur mycket värre det kan bli.

  Som förr blir det aldrig mer, vi har ju ett par miljoner utlänningar här som inte vill ha Sverige som vi vill ha det. Utlänningar som sätts före oss svenskar av makten. Som behandlas med silkesvantar och där det är vi i Sverige som är problemet för dem, inte de för oss.

  Vi har personer som t ex Carl Bildt, denna obehagliga person, som far världen runt och baktalar Sverige och skapar sig förmögenheter på vägen. Vi har många sådana som vill skada och medvetet skadar Sverige. Mattias Gardell t ex, vad sysslar han med? Han skadar Sverige. Han ställer sig på muslimernas sida mot svenskarna, han avlönas av svenskarna, med våra skattepengar. Hur rimligt är det? Senast idag får Carl Bildt flera helsidor i SVD där han får bre ut sig. Vad där syftet med den artikeln? Han, han som var globalismens spjutspets i Sverige och som vill ta bort den svenska flaggan och som medverkade till att riva Sveriges gräns. Men, det är ju det han får betalt för att säga och göra.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s