Brinn Sverige brinn

Jag må vara tjatig, men jag kommer att fortsätta rapportera om hur Sverige brinner och den grova kriminaliteten tillåts härja fritt medan våra makthavare vänder ryggen till.

En kraftig brand härjade exempelvis i Vellinge i natt, som började i en bil och sedan spred sig till ett par andra bilar samt vidare in i garaget och villan. Klockan 05.00 var branden fortfarande inte släckt. Polisen misstänker att branden är anlagd.

Även i Jordbro har flera bilar brunnit, men enligt artikeln finns inga uppgifter om att branden var anlagd. Jodå, det är väl rätt vanligt att bilar självantänder på det här viset…🤪

Det har även varit en storbrand i en företagslokal i Degeberga som huserade en elfirma.

Samtidigt rapporteras det om en ny våldsvåg i Stockholm efter bomber och flera mord, där en blodig gängkonflikt åter flammat upp – konflikter som kan drabba civila och är en belastning för samhället.

Övriga knivrån, misshandelsfall och andra våldsbrott som dagligen sker och vars existens vi vant oss vid, scrollar vi lätt förbi numera och precis som det växande hotet från islamismen som ingen pratar om längre trots att det var rejält på tapeten för bara några månader sedan, förblir det små parenteser i bakgrunden.

Så varför sitter våra politiker med armarna i kors när det ser ut som det gör? Vi har ändå ett stort antal parlamentariker i det här landet, till och med alldeles för många enligt vissa, så det ska inte vara omöjligt att hålla flera saker i luften samtidigt. Att skydda medborgarna och upprätthålla rikets säkerhet är en grundpelare, men våra styrande gömmer sig istället bakom coronakrisen för att slippa ta tag i denna tickande bomb, medan folket lugnt spänt fast säkerhetsbältena och blint litar på chauffören!

#onlyinsweden

Bildkälla: Aftonbladet och Expressen

22 reaktioner till “Brinn Sverige brinn

  1. Ja. De stora får vara ifred de också. Med makthavarnas goda minne. Men det blir nog svårt att låta dem hållas för länge, för då riskerar regering att SD blir för stora 2022. Men utlänningsälskarna vill ju inte förarga de importerade FÖR mycket. Nu sätter sig Morgan och de andra och räknar på olika scenarior kring möjlig mandatfördelning 2022 utifrån hur kraftigt man törs bemöta våldet. DET är politik, så går det till nuförtiden. 😊

   Gillad av 2 personer

 1. Sverige är sig inte likt. Inte ens fåglarna undgår det onda. Kråka, skrattmås och björktrast finns nu på rödlistan över hotade arter…..

  Gilla

 2. Ni vet det där uttrycket som så många använt så länge om allt möjligt, idrottsprestationer t ex, ”det är sjukt kul”. Blir det inte lite svårt att säga det igen på samma otvungna sätt? Undrar vad den nya tiden kommer med för uttryck i stället?

  Gillad av 2 personer

 3. Ja, mördandet och våldtäktandet och det andra börjar komma igång igen. Ska bli mycket intressant att se makthavarnas konkreta reaktioner, inte vad de säger

  Gillad av 2 personer

  1. Se där, Reinfeldt skyndade sig ut för att förhindra hårdare tag mot de onda. Han varnar för ”främlingsfientlighet”. Visst känns det som att han inte längre är uppdaterad? Han är flera steg efter i både tanke och retorik. Han borde läsa på den här sajten för att hålla sig informerad.

   Gillad av 1 person

  1. Rapport? TV?
   Fake news skulle jag kalla det som basuneras ut från SVT.
   Själv så har jag valt bort TV:n sedan flera år, inget TV:tittande alls alltså. Nada, noll.
   Faktiskt ett av de bästa beslut som jag någonsin fattat.
   Rekommenderas till alla som vill hålla blodtrycket på en anständig nivå och vem vill inte det?

   Gilla

   1. Men för att kunna angripa din fiende måste du känna honom. Säkert nåt klokt inlägg av en gammal kines. Inte går blodtrycket upp. Men skrattet bubblar upp när man ser lögnerna.

    Gilla

   2. Jag äger tillräckligt mycket kunskap om vad SVT och deras anhang sysslar med, därför har jag också satt ner foten och totalbojkottar deras lismande sirapssöta propaganda och deras fjantiga och meningslösa s.k. underhållningsprogram. Till slut, när det står en upp i halsen, får man nog av detta.
    Det må så vara att du @uppstigersolen genomskådar deras lögner och propaganda.
    Det värsta är förstås att de allra flesta inte gör det.
    De sväljer allt som basuneras ut genom SVT och lögnaktiga medier.
    Att jag dessutom ska vara med och tvångsfinansiera detta spektakel för genast tankarna till vilken kommuniststat som helst. Det enda rätta i en demokratisk stat hade förstås varit att de som vill se på skiten också är de som får betala för detta.

    Gilla

  1. Är det sådant den nya tiden vi är i nu, är det sådant vi kommer få mer av?
   Synnerligen obehagligt. S:s reflexer om mer makt nyss är jävligt obehagliga.
   Vad håller justitieminister Morgan förrädare på med just nu???

   Gilla

   1. År 2015 var ett speciellt år för Europa.
    Det fanns bevis på nätet att Europas och Turkiets frimurare undertecknat ett avtal våren 2015 om att Turkiet skulle se till att Europa invaderades av MENA-folk. ”Flyktingar”.

    Tydligen var det planerat innan att frimuraren Dan Eliasson skulle omorganisera polisorganisationen år 2015. Från en välfungerande till motsatsen.

    ”Flyktingarnas” brott lagfördes inte. Anmälda brott fick en egen kod.

    Gilla

 4. Jösses hllviken! Är det obehagliga kräket Eliasson frimurare? Koden kände jag till. Jag läste nåt otroligt på Svenska Institutets hemsida vid den tiden, orkar inte kolla om det finns kvar. Det var en flott information om alla fördelarna som fanns med att styra kosan norrut. Representanter var på plats i Kairo och informerade. Det är nästan så man inte vill veta. Gillar inte att bli lurad så till den milda grad utan att få ge igen. Nån jävla rättvisa borde finnas även i det här landet. Tänk om morgan illgärning skulle få corona. På landsbygden i Norrland.

  Gilla

 5. Snälla rara Jenny, Du måste väl se det positiva i att man eldar upp landet. Det var ju så gammalt och tråkigt. Nu blir livet mer spännande om man inte vet om man ska bli nästa offer eller inte. Hur var det MOONA sade? Vi hade ju ingen kultur i landet, bara midsommar och sådant trams…. Nu har vi fått kultur att glädja sig åt ! Det hela är väl bara en ny variant av våra gamla påskbrasor. Så kul att se att folk numer är så traditionsbundna och nytänkande att de utvidgat vår urgamla seder till bilar, skolor med mera….

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s