Löfvén går hem i de svenska stugorna – varannan svensk har ett högt förtroende för statsministern

Eftersom 1 april redan har varit, så är det tyvärr bara att konstatera att den indoktrinerade befolkningen inte förstått vem som bär ansvaret för landets förfall, den ökade otryggheten samt framförallt brist på beredskap och handlingskraft under coronakrisen.

I den senaste förtroendemätningen från Aftonbladet/Demoskop går statsminister Stefan Löfvén som en raket och på en månad har han ökat med 19 procentenheter till 46%. Sedan han blev statsminister har det inte vid något tidigare tillfälle skett att lika många svenskar haft så stort eller mycket stort förtroende för honom som under coronakrisen.

Således har de uträknade Socialdemokraterna tjänat maximalt på coronakrisen så här långt tack vare en befolkning som inte tänker längre än näsan räcker. Men det kommer en tid efter corona och då torde det inte bli lika roligt!

#onlyinsweden

#coronaistheshit

#närsprickerbubblan

Källa: Aftonbladet

13 reaktioner till “Löfvén går hem i de svenska stugorna – varannan svensk har ett högt förtroende för statsministern

 1. De flesta som ”stöder” (S) och (V) är invandrare.

  T.ex. i Turkiet finns ≈ 50.000 turkar som röstar på (S) samt uppbär svensk folkpension.

  Gilla

 2. Ja detta är fullständigt obegripligt. Hur kan någon känna förtroende för Löfven? Han har ju inte presterat något konkret eller någonting som gör att han förtjänar detta förtroende. Är folk i gemen både blinda och döva eller är det så illa att de inget begriper eller förstår? Sedan kan ställa sig frågan; hur sker urvalet ut bland de som utfrågas?

  Gillad av 2 personer

 3. Man kan ju undra över hur man lär sig att räkna med procent i dagens skola. Hur kan man påstå att Löfven har 49% när man räknar samman all partiledarnas procent och får det till 263?
  I min värld, så är 49% just en 49.e del av 100 och inte av 263.

  Gilla

 4. Frågan är om resultatet säger mest om svenskarna eller hur de frågats?
  Genom att enbart lyssna när man rör sig i samhället så pekar det helt klart på något annan än det som förmedlats i grafen.

  Gillad av 1 person

 5. Regeringen och S blev oerhört glada att Corona kom. Sittande regering rusar alltid uppåt i sådana tider. Ju längre kräken till skyldiga politiker gömmer sig, desto mer glömmer vi illgärningarna. De professionella som nu syns i rutan dagligen sprider glans åt kräken. Tänk om Löven gick upp på scen efter Tegnell och höll en motsvarande bra presskonferens om invandringen?!!! Förklarade, berättade, angav siffror på offer, häktade brottslingar, väntande straff, sanering av utsatta områden…..när epidemin väntades vara över….

  Gillad av 1 person

 6. I den senaste förtroendemätningen från Aftonbladet/Demoskop …

  Det handlar snarare om ”I den senaste förtroendemätningen från Demoskop, beställd av Aftonbladet, …

  Gillad av 1 person

 7. Så länge som jag bara kan läsa opinionsundersökningar betalda av aftonslaskan tillmäter jag dessa låg tillförlitlighet men om det är som dom visar är det sorgligt för då visar det på att många inte fattar någonting öht.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s