Utländska kvinnor med låg utbildning som aldrig kommer att få ett riktigt jobb är en kostsam konsekvens av den oansvariga migrationspolitiken

Det jag i flera inlägg tagit upp den senaste tiden, bekräftas nu av Arbetsförmedlingen själva – arbetslösheten bland utrikes födda kvinnor med kort utbildning förväntas öka och personer i behov av omfattande stöd liggerpå den högsta nivån sedan början av 1990-talet. Kostnaden för samhället, det vill säga skattebetalarna, är rejält hög och redan nu kräver Arbetsförmedlingen ökade anslag.

Ska man se krasst på det så är det pengar i sjön. Majoriteten av dessa kvinnor får inte jobba för sin man eller klanen, förstår inte språket och kan inte få något arbete tack vare sin religiösa klädsel som man vägrar ta av sig. Många vill inte heller jobba eftersom de kommer från en kultur där det är tradition att kvinnan är hemma för att ta hand om hem och barn. Dessa kvinnor kommer därför aldrig att komma i arbete och förblir en belastning för samhället då vi andra förväntas försörja dem.

Detta har såväl dåvarande som nuvarande regering sett komma sedan den stora massmigrationen från MENA började för flera decennier sedan, men de har bara gjort som de alltid gör med obekväma problem och stoppat huvudet i sanden i väntan på att ballongen skulle spricka.

Så vad göra med tusentals kvinnor som varken har som ambition eller ens har möjlighet att arbeta och bidraga till samhället genom att betala tillbaka det man fått till skänks? Troligen tillsätta mer socioekonomiska insatser i menlösa och kostsamma projekt som i slutändan inte genererar resultat utan bara innebär att vi andra får betala mer! Dessutom avser man inte att dra ned på migrationen utan fortsätter fylla på med minst 100.000 nya individer årligen som är i behov av försörjning, varav många tillhör den här utsatta gruppen.

Men strunt i det tänker våra styrande – nu begraver vi det här i någon ny utredning som på pappret avser att hjälpa kvinnorna in på arbetsmarknaden, medan vi skjuter problemet framför oss som vi alltid har gjort. Att börja ställa krav på individer är trots allt en synd i Sverige!

#onlyinsweden

#vigillarintefegapolitiker

Källa: Aftonbladet

11 reaktioner till “Utländska kvinnor med låg utbildning som aldrig kommer att få ett riktigt jobb är en kostsam konsekvens av den oansvariga migrationspolitiken

 1. Eftersom bidragen är kopplade till hur många barn kvinnorna har, vill deras män att de föder så många barn som möjligt. Då hägrar ingen yrkeskarriär.

  Gilla

 2. Det är en rättighet att inte arbeta.De är smartare och inser att ett lönearbete är rena förlustaffären.Det är inte gratis att ha tio barn i kommunal barnomsorg,arbetsresor kostar,lunch ute kostar plus att staten skall ha minst tre timmar av ens arbete varje dag så nä,den som jobbar ute är dum i huvudet.

  Gilla

  1. Mer än tre timmmar. Fyra till fem även för låglönearbetande när arbetsgivaravgifterna räknas. Dessa avgifter har tagits från löneutrymmet.

   Gilla

  1. Det stärker min uppfattning om att den som jobbar ute är dum som en helt lass gråsten.Nädu,chilla hemma och skratta åt de dårar du ser passera på väg till jobb.
   #ennöjdstugsittare

   Gilla

 3. Ja och nej, måste vara min kommentar. Ruist med huvan påstod att flyktingmigration har man inte av ekonomiska utan av humanitära skäl.
  Däremot, och där är jag väldigt envis, måste avigsidorna också ärligt redovisas. Som kostnader för samhället och allt elände som följer med om folk inte har kommit in i samhället på ett bra sätt. Jag misstänker att kostnaderna ekonomiskt och i lidande, är oerhört mycket större och mer omfattande än vad de styrande vill att befolkningen ska få veta.
  En djxxa soppa helt enkelt. Fast det är nog inte så enkelt egentligen, för det kan nog bero på ingångna avtal till höger och vänster inom och utom landet. Hoppas att du inte blir arg, och att jag har fel i mina teorier.

  Gilla

 4. Kvinnorna som kommit är ett problem på flera sätt genom deras egna traditioner att kvinnan sköter hemmet, hon får inte vistas ute utan manligt sällskap,saknar ofta helt utbildning och inte minst klädkoder som fortsatt råder hos vissa grupper. Glöm sedan inte våra bidragsregler med barnbidrag och flerbarnstillägg som ger dessa familjer med ofta många barn en ansenlig månadslös de aldrig kan få genom arbete.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s