Två terrorattacker samma dag – en slump?

Idag skedde två terrorattacker i Storbritannien respektive Belgien. I London attackerade en man, som stod under polisbevakning, två personer med kniv på Streatham High Road i London innan han sköts ihjäl av polis. Polisen i London säger nu att attacken var islamistrelaterad. Ett av offren har livshotande skador. En timme senare knivhögg en mörkhyad kvinna två förbipasserande personer på Bevrijdingslaan-gatan i den belgiska staden Ghent. Polisen avfyrade skott mot kvinnans hand och kunde avväpna henne.


Jag tror inte att det var en slump att dessa attacker skedde samma dag, men en kvinnlig förövare var lite oväntat. Kanske är nästa steg att terrorcellerna börja använda kvinnor eftersom ingen förväntar sig det. Sedan kommer barnsoldaterna kommenterade en bekant – hoppas han har fel!


https://www.rt.com/news/479909-belgium-ghent-stabbing-shot-police/
https://www.rt.com/uk/479912-london-stabbing-attack-terrorism/

3 reaktioner till “Två terrorattacker samma dag – en slump?

  1. Bröder? Kusiner? Samma klan kanske? Bara förvirrad dåre? Men varför denna förkärlek för knivar? Verkar tycka det är härligt att hugga kvinnor i ryggen. Eller buken. Undrar hur de upplever det när blodet sprutar, när kvinnan faller, när han drar ut kniven och tittar på den? Får man skriva såhär eller blir det för mycket verklighet att ta in? Nåja, han sköts ju till döds och förlustar sig med några av de 40 jungfrurna som islam utlovar som belöning för slika hjältedåd.

    Gilla

  2. PS Vår lära om vår har också nån skrivning kring att man inte ska ha några andra gudar jämte honom. Men kristendomen idag är inte lika våldsamt aggressiv som islam idag. Men varför just kvinnor som offer för knivar, för våldtäkter. Törs de inte ge sig på vita män på samma sätt? Jag tror inte det. Allt detta mördande och ”våldtäktande” av kvinnor är nog mest ett uttryck för feghet och bristande manlighet De mördar varandra i brottsklanerna, numer med huvudskott vilket förbilligar eftervård, men de skjuter inte vita män, än så länge. Men de ger sig med stort mod på åldringar, handikappade och även småflickor Hur ser Löven, Lövin, Lööf m fl på detta? Kanske dags för en sorgedag för våldtagna kvinnor? Våldtäktsmannen slipper alltid mycket lindrigt undan, kvinnorna får livstid.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s