FN slår fast att klimatförändringar är ett giltigt asylskäl

Först kom FN med sitt Global Compact Agreement där illegal migration klassificeras som en mänsklig rättighet och nu har FN:s kommitté för mänskliga rättigheter beslutat att ”klimatförändringar” är ett giltigt asylskäl.

Det vägledande beslutet handlar om en man och hans familj från ö-staten Kiribati i Stilla havet som hade sökt asyl på Nya Zeeland med motiveringen att havsnivån hade stigit så pass mycket att familjen inte kunde bo kvar. Nya Zeeland ansåg dock inte att han hade giltiga asylskäl, varför familjen skickades tillbaka till hemlandet utan prövning. FN slår dock fast att det var fel att skicka hem dem.

Enligt FN behöver det inte ens finnas ett ”omedelbart hot” för att någon ska kunna klassificeras som klimatflykting och ha skäl att söka asyl i andra länder eftersom klimatförändringar kan vara långsamma – samtidigt måste det finnas ett stort hot som inte går att lösa. Mannen från Kiribati hade troligen inte fått asyl, enligt FN, eftersom staten hade vidtagit egna åtgärder. Dessutom fanns det fortfarande annan landmassa kvar att bo på.

Lennart Olsson, professor i geografi vid Lunds universitet, menar att den etablerade flyktingdefinitionen går tillbaka till andra världskriget och är förlegad.
-”Det här visar att FN:s kommitté för mänskliga rättigheter anser att man kan göra en annan tolkning. Det är ett principiellt mycket viktigt beslut. I nuläget kan det handla om några hundra tusen människor, de allra mest utsatta som kommer fly undan klimatförändringar. De som absolut inte varit delaktiga i att orsaka den så kallade globala uppvärmningen. Det är därför rättvist att de nu får söka asyl i Västvärlden.”

Ja just det – självklart är det bara vi i västvärlden som åstadkommit klimatförändringar. Alla andra lever som på stenåldern! Vad är det för resonemang?! Man baxnar över såväl FN:s beslut som geografiprofessorns slutsatser.

FN är helt klart inte vad det en gång var, utan går globalisternas ärenden. Deras agenda handlar inte om att bringa fred på jorden och stärka nationerna – tvärtom vill man söndra och härska! Vissa länder har ledare som har sett igenom dimridåerna, men Sverige hör inte till dessa och tyvärr kvittar det om vi byter regering.

Tidigare räckte det att säga att man kom från Syrien för att få automatiskt PUT i Sverige, att utge sig för att vara ensamkommande barn har också fungerat bra och nu kan vi således lägga till detta fyndiga skäl – jag kan inte bo kvar på grund av klimatförändringarna och det är ert fel.

Det är bara att göra plats för nya migrantströmmar och gräva djupt i plånboken – den humanitära stormakten gör sig redo att rida igen!

#followthemoney

https://www.friatider.se/klart-klimatforandringar-giltigt-skal-asyl

7 reaktioner till “FN slår fast att klimatförändringar är ett giltigt asylskäl

 1. ”Enligt FN behöver det inte ens finnas ett ”omedelbart hot” för att någon ska kunna klassificeras som klimatflykting och ha skäl att söka asyl i andra länder eftersom klimatförändringar kan vara långsamma ”

  Jaa och även om katastrofen är 1000 år bort så skall givetvis även denna katastrof gälla som asylskäl—— varför öht argumentera längre……

  Gillad av 2 personer

 2. Med sådana bevekelsegrunder så kan man väl lika gärna ta steget fullt ut och säga att alla skäl för asyl är giltiga! Det är ju egentligen dit man vill komma inom FN. Det räcker inte med Swexit utan behövs helt klart ett FNexit också.

  Gillad av 1 person

 3. Tja vad är inte ett giltigt asylskäl..?
  Finns uppenbarligen hur många skäl som helst.
  Dåliga arbetsförhållanden.
  Jag trivs inte.
  Känner mig förföljd.
  Vulkanutbrott gör att jag kan inte sova.
  Jordbävningar på grund av Greta gör att jag är livrädd.
  Vill ha ett bättre liv och bli försörjd av de som är så dumma att de arbetar och betalar skatt är måhända det allenarådande skälet, i varje i detta land…

  Gillad av 1 person

 4. Om hela världen folk har asyl skäl så är det lika bra att ta bort det.
  För då finns det inget skäl att fly.
  Eller
  Är asyl bara ett sätt att sko sig på någon annans bekostnad?

  FN är boven till allt ont som hänt i Sverige och kommer förstöra
  Hela världen.
  Har de insett vilken kraft de satt igång med massflykten
  För allt.
  Det blir kaos i hela världen,
  Människor kommer döda varandra av girighet och för de så kallade rättvisan
  Som inte existerar och aldrig existerat.
  Att Sverige har det vi har är för att generationerna för oss slitit och gjort bra val,
  Vilket inte politikerna gjort de sista 40 åren, och Asyl lagen.
  Det är konstigt att de största idioterna hela tiden kommer till makten över hela världen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s