Självradikaliserade terrorister större hot än de som opererar genom terrororganisationer

Enligt brittisk polis är de självradikaliserande terroristerna som använder sig av material online ett större hot mot Storbritannien än de som styrs av IS. Nu går den nationella koordinatorn för förebyggande terrorism ut och varnar för att unga samt sårbara personer, inklusive de med mentala sjukdomar, utnyttjas.
 
-”Vår största oro är de individer som är självradikaliserade och som kan bli ensamma aktörer inom terrorområdet. Det är en mycket större risk för oss att invånarna i landet attackeras av sådana individer i förhållande till antalet än av de som styrs och mobiliseras av terroristorganisationer utomlands. En internationell explosion av propaganda har gjort material som uppmuntrar till våld tillgängligt var som helst i världen. Personer med psykisk ohälsa eller med komplexa behov är i riskzonen. De är online och de är tillgängliga för extremister som försöker utnyttja och radikalisera dem. Det är en perfekt storm.”
 
Över 5.700 personer stämplades som potentiella risker att dras in i extremism under åren 2018-2019, varav den största gruppen på 38% bestod av individer med en ”blandad instabil eller oklar ideologi” – inklusive de som påverkas av olika element eller utgör en annan form av risk. 24% utgör misstänkta islamister och högerextremister.
 
Meanwhile in Sweden… där extremismen är vida utbredd och säkerhetspolisen har kontrollproblem, är det locket på till 100% som gäller från regeringens sida samtidigt som man låtsas att allt är frid och fröjd, tills den dagen det smäller och våra styrande återigen ska gråta krokodiltårar samt förklara att man varit naiva!
 
#onlyinsweden
 
terror gb.jpg

12 reaktioner till “Självradikaliserade terrorister större hot än de som opererar genom terrororganisationer

  1. Utan den rådande Värdegrunden skulle vi inte ha den här sortens problem. Statsministern säger öppet att han aldrig kommer att kritisera islam. Han är samtidigt feminist. Perverst, men denna motsägelsefulla inställning är resultatet av hans och f.ö. etablissemangets värdegrund. Sörjan i vår land och i väst beror på Värdegrunden.

    I Sverige bestämmer myndigheterna vilka som får vistas här, och följaktligen vilka som ska utvisas. Om nu utlänningar som är säkerhetsrisker ändå får stanna kvar beror det alltså på myndigheters beslut. Besluten beror i sin tur på den sk Värdegrunden. Den som avviker från värdegrunden blir avhängd från vidare karriär. Värdegrunden består av postmoderna och intersektionella idéer och flummiga åsikter som i praktiken står över svensk lag. I värdegrunden definieras och klarläggs ståndpunkter i frågor som mångfald, mångkultur, allas lika värde, feminism, patriarkatets förtryck, öppna gränser, globalism, islam som fredens religion och tex idéer om konstruerade kön. Om det svenska folkets uppfattning avviker så är det inget som Värdegrundens väktare bryr sig om. Tvärtom så går propagandamaskineriet igång med förnekanden, anklagelser och lögner så snart det behövs. Eller med åtal, i en allt större omfattning. Motsägelser tvingas man snällt acceptera för att få stanna kvar i den kollektiva värdegrunds-gemenskapen.

    Det som utmärker ett totalitärt samhälle är att dess officiella värdegrund fortfar och att åsiktsförtrycket ökar ju mer vanligt folk protesterar.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s