Partiet Nyans har bekänt färg och stödjer öppet förtryck av små barn – alla som inte håller med är rasister

Jag har varit försiktig i min kritik av Partiet Nyans och när många pekat finger och orerat om islamister på grund av att partiets grundare Mikail Yüksel haft lukrativa kontakter med Grå vargarna, har jag däremot avvaktat och från början velat ge dem en chans. Jag har följt deras politiska utspel och de har hela tiden hållit sig på rätt sida av linjen. När Nyans försvarade Vetenskapsskolan i Göteborg, som stängts ned efter att det förekommit judehat, censur och bönetvång, anade man ugglor i mossen. Igår när partiet deklarerade att de anmält Skurups kommun till såväl diskrimineringsombudsmannen (DO) som justitieombudsmannen (JO) på grund av kommunens beslut att förbjuda slöja från förskola upp till sjätte klass, bekände Nyans således färg till slut. De proklamerade helt sonika att de stödjer att det kvinnoförtryckande plagget hijab påtvingas små barn.
 
Jag gav mig in i getingboet och kritiserade samt ifrågasatte partiets ställningstagande i en kommentar på Nyans Facebooksida. Ingen partirepresentant svarade, men såväl muslimska män som kvinnor gav sig in i diskussionen som var allt annat än saklig. En man uttryckte att flickor från 9-års ålder ska bära slöja enligt islam eftersom de annars riskerar att få mäns ”onda” blickar på sig.
 
Istället för att bemöta mina motargument och frågor handlade allt om att utmåla mig som islamofob samt så klart rasist. Hela tiden försvarar man islam och påpekar att muslimska kvinnor är stolta över att bära slöja, barnen vill se ut som sina mammor och det måste respekteras, man hänvisar till religionsfriheten samt barnkonventionen som blir lag om några veckor. Främst trycker man på att vi svenskar inte förstår muslimer och inte accepterar att islam ska få finnas. Jag håller med om att vi är många som inte har kännedom om islam och muslimer på det sätt att vi kan yttra oss sakkunnigt om religionen eller deras kultur, men i det här fallet handlar det om små barn som ska påtvingas huvudduk – det krävs enbart sunt förnuft för att förstå att det inte hör hemma i en civiliserad kultur där man tror på allas lika värde oavsett kön eller religionstillhörighet.
 
Det är fakta att allt fler små flickor ses gå med hijab i Sverige, bara i lilla Ystad har det ökat väsentligt det senaste året. Det är också ett faktum att det finns muslimska förskolor i Sverige där barn i 2-3 års åldern tvingas bära hijab, medan förskolepersonalen går klädd i burka. Med detta förbud skulle man kunna komma tillrätta med det växande problemet, men Partiet Nyans och deras supportrar vill inte ens kännas vid att det existerar något problem. Hederskultursproblematiken är överdriven och de flickor som lever under tvång är så få att det inte är värt att reflektera över och man anser att de muslimska barnen ska få klä sig hur de vill samt att vi svenskar inte ska få bestämma över deras klädsel – ty de gör det av fri vilja.
 
Jag respekterar islam och de som väljer att bekänna sig till religionen, men jag kommer aldrig att acceptera att små barn sexualiseras och påtvingas kvinnoförtryckande plagg redan från späd ålder. Någonstans måste gränsen dras och det är varken rasistiskt eller islamofobiskt att protestera mot detta.
 
Värst av allt är dock att partiledningen för det parti som förväntas ta stora mängder röster från Socialdemokraterna går i bräschen för detta och understödjer att små flickor i Sverige tvingas leva i förtryck. Mikail Yüksel skriver själv på sin Facebooksida att det är föräldrarna som ska få bestämma över barnens klädsel och inte utomstående rasister. Han skriver också att han vill träffa intressenter från Skurup eftersom det endast krävs 200 röster för att komma in i kommunfullmäktige, där kampen mot rasismen bör tas.
 
Partiets inställning är således fientligt inställd mot alla oliktänkande och man är inte intresserad av demokratiska samtal utan dödar helst alla diskussioner med rasist- och islamofobkortet. Antingen är ni med oss eller emot oss är deras motto, där alla som inte håller med är fiender.
 
I diverse dokument har det framkommit att såväl politiken som många myndigheter och organisationer har infiltrerats av muslimska brödraskapet tack vare den S-märkta organisationen Tro och Solidaritet. Många pratar om inbördeskrig eller att islamister ska ta över landet och tanken är skrämmande, men vi får inte styras av rädsla – ökad främlingsfientlighet och polarisering spär bara på hatet som vissa spyr ut. Vi får sätta vårt hopp till att majoriteten av de muslimska väljarna inte vill att ett förtryckarparti kommer till makten, men det är troligen att hoppas på för mycket för vem vill inte ha ett parti som för en hel klans talan?!
 
Partiet Nyans är bara början och fler muslimska partier lär ligga i startgroparna. Nyans har dock visat sitt rätta jag och regeringen som är livrädda för ”nazisternas” framfart bör vända blicken åt ett annat håll om de menar allvar med att de värnar om demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet mellan könen!
 
#vaknasverige
barn.jpg

7 reaktioner till “Partiet Nyans har bekänt färg och stödjer öppet förtryck av små barn – alla som inte håller med är rasister

  1. Om trenden håller, så kommer Nyans att ersätta Socialdemokraterna, vilket de senare inte inser. Socialdemokraterna blir m.a.o. belönade för sitt frikostiga stöd, med knivhugg i ryggen. Väl där, så är det för sent att yttra ”Vi såg det inte komma” …

    Gillad av 3 personer

  2. Varför tveka om islams syn på meningen med livet, och religionens mål?
    Ur Muhammeds islam uppstår riktningarna sunni och shia. Från dessa kommer dagens Saudiarabien respektive Iran. Ur bägge riktningarna kommer olika former av islamism. Från sunni har vi fått den Islamiska staten, al-Qaida, al-Al-Shabab samt många fler och minst lika fanatiska och obehagliga terroristiska islamistorganisationer. Och ur shia kommer Hezbolla m.fl.

    Varför är de här? Kommer de någonsin att integrera? Nej, varför skulle de lämna sin samhällsbyggande religion? Med segregation och slöjor och koranskolor och primitiva bestraffningsformer och en vidrig kvinnosyn, särskilt nu då de på så kort tid har haft sådana framgångar med att förändra hela stadsdelar även i vårt påstått sekulära land. Inom den muslimska kulturen vet man exakt vad som är halal respektive haram, och det är det vi nu antingen får acceptera eller aktivt motarbeta. Vi har ju islams facit framför våra ögon. Och vi har statsministerns ord på att han aldrig kommer att kritisera islam. Ska vi tro på våra sinnens vittnesbörd eller fortsätta att drömma om ”fredens religion” ?

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s