Det är inga konstigheter – bara lite kriminella uppgörelser

Kvällen är ung men två män har redan knivhuggits i Vivalla i Örebro – samtliga inblandade är kända av polisen sedan tidigare.
 
Igår uttryckte en av mina mer excentriska följare att det inte finns något att uppröras över vad gäller den eskalerande kriminaliteten – för 30 år sedan var det precis likadant, förutom att de kriminella handlingarna tagit sig nya uttryck. Man rånar inte längre banker liksom. Dessutom är det ingen fara för oss vanliga medborgare då det mesta handlar om kriminella uppgörelser.
 
Må så vara, men det är rätt lätt att befinna sig på fel plats vid fel tillfälle eftersom dessa kriminella handlingar numera utförs i dagsljus och mitt bland civila.
 
Tidigare ikväll blev en man i Göteborg rånad på sin bil, när gärningsmannen helt sonika knackade på bilrutan, stack in en pistol och sade åt honom att kliva ur bilen medan plånbok, mobil och nyckel skulle lämnas kvar i bilen. Gärningsmannen körde sedan därifrån, men polisen lyckas få stopp på bilen och gärningsmannen kunde gripas på platsen. ”Det var inga konstigheter”, som polisen uttryckte det – ungefär som att sådana här brott alltid har funnits.
 
Nej tyvärr kan jag inte ta lika lätt på denna utveckling som vissa andra, med allt brutalare överfall där gärningsmännen helt lämnat spärrarna därhän!
 
Att inte fler poliser opponerar sig mot att de inte får fler resurser och befogenheter att handskas med dessa ligister som är en fara för samhället är märkligt – det är ju uppenbart att de misslyckas med att skydda medborgarna och att det är förenat med vissa risker för allmänheten att röra sig utomhus i dagens läge. Men de har väl munkavle på sig uppifrån kan tänkas.
 
Det jag är mest förbryllad över är att vår statsminister Stefan Löfvén inte är mer synlig och för en dialog med svenska folket. Jultalet var ju ett magplask och när situationen eskalerar för var dag som går borde även statsministerns stab inse att något måste göras eftersom strutstekniken är föga framgångsrik. 
 
Socialdemokraternas opinionssiffror är allt annat än tillfredsställande och regeringen har lågt förtroende hos en stor del av befolkningen, varför det hade varit väldigt lämpligt att ta tillfället i akt att vända sig direkt till folket och tala ut om problemen som de flesta upplever i dagens Sverige, skapa någon sorts trygghet samt givetvis plussa på sitt konto som ansvarsfull landsfader. Är det något en majoritet av befolkningen suktar efter just nu så är det en stark och handlingskraftig ledare som enar befolkningen samt sprider trygghet istället för splittring och polarisering som nu hotar att slå sönder landet. 
 
Att tiga ihjäl svenska folket gagnar ingen i dessa kristider och det går inte att skylla på att riksdagen tagit jullov – statsminister är man året runt, alla timmar på dygnet. Om regeringen har tappat greppet och inte klarar av att styra landet, vilket allt mer tyder på, så bör man ta sitt ansvar och avgå!
 
polise.jpg

7 reaktioner till “Det är inga konstigheter – bara lite kriminella uppgörelser

  1. Han har väl aldrig varit närvarande vad jag vet.
   Så långt ifrån sanningen man kan komma är Stefans epitet och livsåskådning.
   Sällan har detta land missköts så grovt sedan denne s.k. statsminister sattes på en piedestal.
   Stefan Löfven en skam för Sverige och den mest okunniga s.k. statsminister detta land begåvats med.
   Även en simpel apa hade betett sig bättre och mer begåvat än denne halvfigur.

   Gilla

 1. Svenskar mördas, våldtas, rånas, misshandlas, statskassan urholkas med bidrag till varje förbannade invandrare som dessutom sätts på förtur till bostad, domstolarna dömer efter etnicitet, svenska pensionärer som fått nog ställs inför rätta och fan vet vad mer.
  När har DU fått nog?
  När ställer VI oss upp som en man och protesterar så det hörs?
  När?
  Svenskar i gemen vill sällan ställa till bråk eller någon scen.
  Hellre så viker man ner sig och drar sig skyndsamt tillbaka.
  Känner du igen dig?
  Mmm… kunde just tro det.

  Gilla

 2. Den person som påstår att det var lika farligt för 30år sedan.
  Är nog aldrig ute nu.
  Oavsett om du handlar, på väg hem från jobbet eller från vänner.
  Ser man hur en grupp ej svenskar förföljer en med blicken, och
  Säger något vidrigt om du är kvinna.
  Att vanligt folk inte påverkas ? Det är Svenska tjejer som drogas och
  Våldtas. Det är en fruktansvärd mardröm när man hör hur vanliga flickor
  Blir utsatta för detta. Och de slipper utvisning.
  Själv har jag som vanlig mor blivit mordhotats två gånger. förföljd 3år och
  Sen gav han sig på mina döttrar. En granne som jobbade som
  Busschaufför. Trots antal anmälningar av oss och andra små flickor. Går han fri och
  Fick stanna i Sverige.
  Detta land är invanderat av kriminella flyktingar och som belöning får de
  Svenskt Medborgarskap av mp , s, tända kvinnliga politiker.
  De får lägenheter och pengar av gamla kvinnor och sen går de och våldtar
  Barn. Rånar. säljer knark. Listan är fruktansvärt lång,
  allt flyktingarna och invandrarnas gör påverkar och hotar oss
  Alla.
  Varje öre som flyktingarna kostar tas från oss, varje polis som måste
  Utreda deras brott tas från oss andra. Varje sjukvårdare som sköter
  Dem gör att vi får sämre vård.
  Den importerade kriminaliteten kostar mer än vad hela Sveriges folk
  Behövt för att alla skulle leva i lyx.
  De kostar polisen,rättsväsendet, sjukvården, advokater , tolkar ,
  Allt detta hade vi sluppit.
  Hur många Svenska patienter dör pga flyktingarnas kostnader och resurs slöseri.

  Gillad av 1 person

 3. Utvecklingen går käpprätt åt h-e. Läste att det smäller värre här än det gjorde på N. Irland när IRA höll på som värst! F.ö. syns det ju på Löfven att han inte mår bra. Även om han varje dag serveras friserad statistik och matas med besked om att allt går planenligt, så märker eller anar han att något har gått otroligt fel. Det så upphaussade, utopiska och Mångkulturella samhällsprojekt som globalisterna dragit igång funkar inte. Inte alls. Dessvärre har hela skiten genom lögner, hot, förtal och dagliga våldsamheter tvingas på Sveriges folk. Dessutom så grundligt att ett folkutbyte pågår. ”How dare You”

  Gilla

 4. Blev litet fascinerad på 80-talet på besök i Filippinernas huvudstad Manila över brysk uppmaning att stänga bilens fönster och dörrar, särskilt vid rött ljus. ”Annars kunde de hugga av din hand för att komma åt din klocka”. Idag är Manila en fridfull huvudstad tack vare en president, som gick till val på att göra något åt knarkbaronerna och brottsligheten. Och han har 83 % av befolkningens stöd efter tre år vid makten. Det bevisar bara att det går att vända en negativ utveckling. Synd bara att den gamla världen skall behöva lära av den nya världen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s