Showen är över för den här gången

Klimatmötet i Madrid är slut och det blev ingen lyckad målgång och därför ser vi heller inte så många artiklar om klimatmötet idag. I utländsk media nämns inget om klimatmötet, men nedanstående rubrik är hämtad från GP och även om de stora tidningsdrakarna har några notiser om klimatet långt ned i flödet, så hade vi nog sett en helt annan framtoning om klimataktivisterna gått segrande därifrån.

Nu håller man istället låg profil och klimataktivisterna sätter sitt hopp till nästa års COP26 i Glasgow, men mycket hinner hända på ett år och förhoppningsvis har vi fått en mer ärlig och sansad debatt tills dess – där även forskare som har andra teorier får komma till tals både i media och FN.

Efter att ha haussat upp såväl klimathotet som Greta Thunberg till oproportionerliga höjder under hela året, verkar det nu som om luften gått ur ballongen en smula och showen är slut för den här gången.

Greta åker hem och behöver en ”paus”, så tydligen var inte klimathotet så akut förestående som det målades upp med ord som ”om vi inte agerar nu är det för sent” eller ”det här är sista chansen för mänskligheten”, för att inte glömma alla människor som låg och grät på marken över att jorden skulle gå under om bara några få år och deras barn skulle inte få chansen att bli vuxna yada yada.

Även om EU driver på klimatalarmismen något enormt och beslutat att lägga tusen miljarder på klimatet, så är förhoppningen så klart att våra politiker ska sansa sig och börja använda sitt sunda förnuft någon gång.

Miljöproblem har vi gått om och det är ett reellt hot mot såväl mänskligheten som planeten som vi måste sätta fokus på, men klimatalarmismen måste lämnas därhän då det inte drivs av mänsklig påverkan. Kanske kan Storbritanniens utträde ur unionen väcka en del när det blir mer märkbart att pengarna i Bryssel tryter.

Fortsättning lär följa och vi får tacka omvärlden för att vissa fortfarande har ledare som använder huvudet när de tänker, vilket kunnat stoppa en del av galenskapen som pågår i klimatrörelsen – hade den rödgröna sörjan som styr Sverige utan betänkligheter haft fria händer hade vi varit helt körda. Nu finns det trots allt en gnutta hopp om att politikerna ska ta sitt förnuft till fånga och tysta klimatalarmisterna som verkar ha infiltrerat varenda större tidningsredaktion i landet. Om det vill sig väl blir 2020 året då man började lyssna till vetenskapen på riktigt och upphörde med falsk propaganda i smutsiga syften!

#followthemoney

7 reaktioner till “Showen är över för den här gången

  1. Klimatcirkusen kan bara fortsätta så länge klimathysterin hålls igång. Det måste numera finnas miljontals människor som är ekonomiskt beroende av diverse ”klimatjobb” och forskningsanslag och kulturpengar och har ett starkt egenintresse av dårskapen. Eliten av dessa lever livets glada dagar och är fullt upptagna av att konferera över hela jorden, senast i Polen, nu i Spanien och vad nu nästa blir. Antagligen Maldiverna som enligt dess egna klimatmodeller borde ha översvämmats och försvunnit för flera år sedan. Deras ”jobb” är att skaffa fram motiv för att beskatta arbetsamma västerlänningar och fördela bytet till sig själva och tredje världen. De kallar det ”social rättvisa” men det är endast sedvanlig marxistisk blodtörst. Deras andra metod för att störta jordens hittills mest framgångsrika kultur, västerländsk civilisation, är att öppna gränserna för världens mest omöjliga kultur, islam. Vem som helst borde numera se att det nästan alltid är samma personer som både är klimathysteriker och för öppna gränser och alla kulturers lika värde osv….

    Gillad av 1 person

    1. Håhåjaja, följ länken och förundras över sossarnas bisarra självförintelse som får till följd att de snart mister LO till SD, och som parti får vara glada så länge de håller sig strax över 20%. Alternativt så är denne man en påverkansagent och torped utsänd av SD….

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s