Hur mycket tål vi?

Någon som kämpade emot vid ett rån på en restaurang i Gislaved blev tydligen ihjälslagen med ett tillhygge av tre maskerade män ikväll. Osis! Men sådant händer tyvärr i dagens Sverige när man är på fel plats vid fel tillfälle. Man kan inte räkna med att polisen ska skydda en och än mindre gripa någon – det är du mot världen! DN rubricerar för övrigt det hela som ”bråk på restaurang”. Ja, bäst att tona ned händelsen så ni inte skrämmer allmänheten.

I Trollhättan fortsätter oroligheterna ikväll och en polispatrull utsattes nyss för stenkastning skriver GP. Även här tonas händelsen ned – det blev varken personliga eller materiella skador och det hände i ett annat område efter en fotbollsturnering när killarna blev avvisade. Jo, det är så man brukar reagera när man får ett nej – man kastar stenar på folk!

Igår kväll skedde det dessutom ett upplopp i Vänersborg där 20-30 ungdomar kastade stenar, slog sönder rutor, rev ned vägskyltar och sköt raketer mot polisen, vilket polisen skriver på sin hemsida. Samtidigt har diverse vänstermänniskor i olika forum raljerat över upploppen i Trollhättan häromdagen och menar att allt var uppgjort av Lamotte samt att dessa ungdomar är offer. Undrar vad de ska skylla på nu?

Igår natt skedde även flera personrån i Göteborg enligt polisens hemsida. Bland annat blev en kvinna brutalt knivrånad och misshandlad när kvinnan väntade på en taxi i Kållered och två maskerade killar som bröt på svenska kom fram och hotade henne med kniv samt sparkade kvinnan i ansiktet. Helt normalt – så har det alltid varit!

Snart orkar man inte ta in mer vidrigheter – hur mycket tål svenska folket? Tyvärr mycket mer än så här är jag rädd – vissa har inte ens insett vidden av problemet ännu!

#detnyasverige

Bildkälla: Aftonbladet

9 reaktioner till “Hur mycket tål vi?

 1. Det liberalsocialistiska etablissemanget kan besegras, som det brittiska valet bevisade. Sveriges liberalsocialistiska regeringskonstellation kommer därför att hålla Sverige vidöppet så länge det bara går så att massinvandringen hinner göra mångkulturen irreversibel. Och nationen själlös. Det verkar i alla fall vara planen och är en ondska som är svårfattlig. Men nog börjar det kännas som om Sveriges förnuftiga och konservativa krafter har vaknat till liv, och att ett alternativ håller på att formera sig.

  Gillad av 1 person

 2. Får tyvärr konstatera att de allra flesta av de som vill ha befintlig utveckling, inte kommer att ändra sig förrän tidigast de själva eller nära stående drabbats av konsekvenserna de vägrat att inse. Med tanke på att de bor som oftast i områden, där man inte är så intresserade utav berörd klientel, så det lär dröja …

  Allt oftare när man läser om politiker och i MSM i ämnet, så dyker det upp minst ett ‘pater-ord’ i huvudet och de[t] börjar inte med ‘em-‘ …

  Gillad av 1 person

 3. Gislaved har jag av en anledning följt några år och kan konstatera att våldet har ökat men att kommunen prioriterat värdegrundsarbete istället för att öka medborgarnas säkerhet.tongivande och drivande i det arbetet har varit kommundirektör Malin Aronsson,en person som haft större problem med SD’s politik än den politiken hon själv tycks förespråka.Det är underlåtenhet och felprioriteringar som ligger bakom mordet på en oskyldig.Stat och kommun och landsting är förgiftade av blinda och döva politiker och tjänstemän.
  Malin Aronsson har fö.bytt kommun till Kungsbacka och där fortsätter människan sitt destruktiva och förödande arbete.Grattis Sverige!

  Gillad av 1 person

  1. Det som vi betraktade som vårt samhälle har kollapsat på alla sätt och vis och ja,ett fungerande samhälle kan säkert grundas på att människor går samman.Jag vill inte kalla det medborgargarden utan sammanslutningar av människor,poliser,läkare,etc som kan återbygga ett fungerande samhälle.Kort sagt vanliga människor som fått nog.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s