När vaknar Sverige upp?

Folketingsmedlemmen och Dansk Folkeparti-profilen Pia Kjaersgaard skräder inte orden om Sveriges statsminister i dagens Jyllandsposten – med all rätt.

Tyvärr en låst artikel, men debattören ställer sig frågan när Sverige ska vakna samt konstaterar att i vilket annat normalt land som helst så hade en så blind och tondöv statsminister blivit avsatt för länge sedan.

”Sverige borde ha en borgerlig regering eftersom majoriteten i riksdagen är borgerlig, men så länge de övriga partierna isolerar Sverigedemokraterna saknar varje svensk regering ett äkta folkligt mandat.”

#avgåregeringen
#vaknasverige

5 reaktioner till “När vaknar Sverige upp?

  1. En pusselbit angående förklaringen kan vara behandlingen av de som påtalar upplevda missförhållanden och farhågor i vissa speciella ämnen. Statens hämnd är hård men kanske inte helt rättvis?

    Gilla

  2. Jag talade med en engelsman på ett forum och han sa att tack vare sd har han mer hopp för sverige än för england där ukip tyvärr har dött och det rätt tama brexitpartiet bara har 10 procent. Själv var jag sverigedemokrat när du jenny rästade på reinfeldt. Det är kul att se att så många nu inser att jag hade rätt redan för nio år sedan. Kvinnor är som alltid de senare att vakna på grund av att kvinnors mer känslosamma hjärnor men sd är rätt starka även hos dom nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s