Pisa står för dörren – kommer massmigrationens negativa effekter att avspegla sig i resultatet?

Imorgon presenteras den årliga internationella skolundersökningen Pisa, som visar vad svenska 15-åringar presterat 2018 i jämförelse med ett åttiotal andra länder och som synes vill man redan nu få allmänheten att ta resultaten av den jättelika OECD-undersökningen med en nypa salt, troligen för att Sverige fortsätter ligga risigt till.

Inget får dock läcka ut i förväg och Pisa-teamet på Skolverket avslöjar inget om huruvida morgondagens resultat blir en hit eller diss.

Man konstaterar dock att det som hänt sedan förra mätningen är den stora flyktingvågen som kom hösten 2015 och logiskt sett så dras det gemensamma resultatet ned om en grupp elever som presterar lägre än genomsnittet har ökat.

Våren 2015 var antalet nyanlända som gick i nian eller som saknade personnummer 5.300 och utgjorde 5,3%. När de nya Pisa-mätningarna genomfördes våren 2018 var andelen niondeklassare som var nyanlända eller utan personnummer 8.273 och andelen hade således ökat till 7,5%.

Vad gäller själva testet har mycket fokus legat på läsförståelse och Pisa-teamet bekräftar att resultaten definitivt kommer påverkas på grund av att dessa niondeklassare är fler än tidigare, men de vill inte avslöja hur förrän imorgon.

Det mesta pekar på att Sverige kommer fortsätta falla fritt i undersökningen, men skulle det mot förmodan visa ett helt annat resultat så är det en skräll!

Om man kopplar det här till den oansvariga migrationspolitiken som så många av våra svenska politiska partier bidragit till, så finner jag det fascinerande att man fortsätter driva på för mer öppna hjärtan-politik när man med egna ögon ser hur det påverkar samhället i stort och skolresultaten, där våra kommande generationer som en gång ska ta över efter oss kommer i kläm.

En logisk reaktion är att stoppa invandringen och reda upp problemen i landet innan man fyller på med fler – sämre skolresultat, hög kriminalitet, bostadsbrist, islamisering, parallella samhällen och ett utbrett bidragsfusk är bara några faktorer som bidragit till landets förfall.

Sverige skulle kunna bli helt igen om folket fick lite hopp om att politikerna vill vårt bästa, men så länge kurage och sunt förnuft lyser med sin frånvaro hos våra styrande ser framtiden becksvart ut eftersom man till skillnad från vanligt folk medvetet bidrager till att förstöra landet!

#onlyinsweden
#vigillarintefegapolitiker

En reaktion till “Pisa står för dörren – kommer massmigrationens negativa effekter att avspegla sig i resultatet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s