Greta Thunberg och hennes far ställs för första gången mot väggen

Den 21 oktober är det val i Kanada och som av en slump åker Team Greta runt i landet och sprider klimatalarmism samt propagerar för en mer grön politik i en lånad Tesla.

Dock är inte kanadensiska reportrar lika mesiga som svenska. Keean Bexte intervjuar både Greta Thunberg och hennes far genom att ställa tuffa frågor som de inte vill svara på. Det slutar med att teamet hotar med att ringa polisen.

Det här är sevärda nio minuter eftersom de ifrågasätter såväl Thunberg som de som står bakom och sponsrar hela spektaklet. Om det osade katt innan så är det ingenting mot vad det gör nu!

Om ändå fler journalister vågade göra sitt jobb och ifrågasätta om vi får hela bilden!

#avslöjaklimatbluffen
#vaknasverige

62 reaktioner till “Greta Thunberg och hennes far ställs för första gången mot väggen

 1. Wooow!!! En riktig journalist som ställer riktiga frågor och den intervjuade ser till att ringa polisen!!!
  Ljusskygga individer klarar inte svåra frågor! : )
  Påminner om Pierre Schori som också kallade på polis när journalisten på bokmässan ställde alltför ”svåra” frågor.

  Gillad av 5 personer

  1. Keean Bexte är ingen riktig journalist, dessutom har han högerextrema kopplingar och har kallat Canadas premiärminister för diktator. Vänligen källgranska, texten är bara felaktig och pinsam.

   Gillad av 2 personer

   1. Det kvittar väl vem som håller i micken? Det förtar inte det faktum att Svante och Greta är svarslösa! Jag bryr mig inte om reportern är höger eller vänster – han ställer de frågor som vi alka vill ha svar på och jag förstår att det är jobbigt för er klimatalarmister ju närmare sanningen om bluffen man kommer. Det är uppenbart att det här styrs av ett mäktigt och välfinansierat maskineri – synd att du inte ser igenom dimridåerna bara.

    Gillad av 4 personer

   2. På vilket vis är journalistens personliga åsikter eller utbildning relevant i sammanhanget att Cirkus Greta kuskar runt och bedriver kampanj utan att vilja tala om vem som finansierar denna utländska påverkansoperation?
    Då är jag mer bekymrad över att 40-50% av journalisterna inom Svensk public service röstar MP, för jag TVINGAS vara med och betala dessa stollars verksamhet.

    Gillad av 4 personer

   3. Carina, eller vad heter du i verkligheten, nej du lever inte i verkligheten just det. Men du får veta en sak att såna som du kommer inte överleva om det börjar inbördeskrig, du o dina ideella ”kamrater” ett dumt vapen som vänstern utnyttjar för sina utopiska idéer. Sedan slänger de er som skräp, använt kondom, sopor helt enkelt. Lev vidare i din virtuella värld om du kan …

    Gilla

   4. Skruvade och irrelevanta frågor av ”intervjuare” och ”internettinslaget” var ett prov på hur man fejkar verkliheten

    Gilla

   5. Keean Bexte är ingen dålig person och ni i extremvänstern kallar ju alla människor som vill kritisera eller stoppa massinvandringen eller som är kritiska till begreppet ”vi har tio år på oss” – för ”högerextrema”. Keeans åsikter är INTE högerextrema, utan mycket mainstream numera när man har börjat inse hur globalister och vänsterextrema försöker första västvärlden med sin massinvandring och lögner om kimatet. Det finns INGEN anledning för dem att inte svara på enkla frågor. Men de har inte på fötterna med information och kunskaper – Greta är ingen vetenskapskvinna – så de väljer att kalla det för ”harassment” istället för att bara svara… Så glöm dina lögner om Keean!

    Gilla

  1. För det första, Kanada journalisten är en riktig journalist med utbildning och inte en fejk som svenska journalister! Icke verbala Greta med många psykosjukdomar har inte en blekaste aning vad hon talar om och ändå åker runt för svarta pengar och skämmer ut sig och Sverige samt svenska folket på köpet, jag menar nu även i Kanada fick man erfara att alla svenskar är psyko och debiler!

   Gillad av 2 personer

  1. Kan bara inte tänka mig att detta är bra för flickan. Vi har haft fosterbarn med både Asperger och autism. Hade aldrig låtit dem göra detta. Räcker att se hennes blick. Men det är ju upp till föräldrarna. Pappan har väl gratis semester.

   Gillad av 1 person

 2. Äntligen . Har länge undrat varför alla som i frågasätter Greta fått sparken.
  Att projektet var hennes föräldrars från början. men vem är det som skyddar och finansierar allt?
  Måste vara en stor organisation.

  Gillad av 3 personer

  1. Det är f d. SS Jinge George Soros och bedragare Algor som finansierar Greta och hennes luddis till pappa för att ranta runt och svamla om miljön som dom två psykopater inte vet ens vad ordet miljön betyder, om vi hade en icke korrupt regering då skulle detta aldrig tillåtas för att Greta bara skämmer ut sig och svenska folket och vi är redan betraktade som sinnessjuka svenskar av utländska högutbildade journalister, man kan bara lyssna vad korrespondenten Pat Novell säger på Facebook och på Live så skäms man som svensk för att vara svensk psykopat och inget annat för hela världen! Skam, skäms Greta och Dina gelikar bör skämmas dubbelt så mycket! Fy, vilka idioter som finns i Sverige?

   Gillad av 2 personer

 3. En undran och förfrågan till er ” klimatförnekare”.

  2006 installerade jag en fastbränslepanna i mitt hus. Första året( 2007) var pelletsförbrukningen 6,3 ton pellets.
  Förra året (2018) var förbrukningen 5,4 ton pellets.
  Förbrukningen har slltså genom åren minskat med 900 kg.

  Nu undrar jag, eftersom det påstås inte har blivit varmare ute (vilket jag misstänker), vad beror minskningen på i så fall?
  Jag har använt samma pellets
  Ingen tilläggsisolering har gjorts
  Har inte byt luftvärmepump.

  Jag har min ovetenskapliga teori. Är nu nyfiken på vad andra har för sakliga teorier.

  Gilla

  1. Det finns ju både facebookgrupper, hemsidor och andra diskussionsforum för specifika frågor om klimatet. Som du ser är min blogg ingendera. Men kanske finns det någon läsare där ute som vill svara om du har tur.

   Gillad av 1 person

   1. Man behöver inte vara en frän reporter eller höger eller vänster person för att se hur dåligt det står till med vårt klimat, alla som inte har skygglappar måste se detta eller så är dessa människor totalt i fatala, o h skiter i fakta, som väldens alla stora forskare
    presen-terar oss.

    Gilla

  2. Vad har du fått det ifrån att det globala klimatet inte blivit varmare?
   Finns ingen vad jag vet som förnekar just detta.
   Sedan mitten av 1800-talet har den globala medeltemperaturen stigit med ca 1 grad.
   Denna måttliga temperaturhöjning har enbart varit av godo för mänskligheten och växtligheten.

   Koldioxidhalten i atmosfären ligger för närvarande på lite drygt 400 ppm. (0,04 %)
   De mänskliga utsläppen av koldioxid beräknas utgöra 3 % av dessa 400 ppm vilket gör hela 12 ppm eller 0,0012 %. Att denna lilla ökning av koldioxidhalten skulle styra klimatet är faktiskt förmätet att tro.

   Att du gör av med mindre pellets 2018 jämfört med 2007 är väl inget konstigt eftersom just 2018 var ett varmt år och sommaren var dessutom ovanligt varm. Eftersom du tycks oroa dig över klimatförändringen så är det faktiskt lite roande att du eldar med pellets eftersom du därmed bidrar till ökade utsläpp koldioxid.

   Gilla

  3. Enkelt.. du duschar mindre samt lägre grad i rummen sen kanske något barn flyttat ut .det har def inte blivit varmare klimat utan den är som vanligt ena året varm sommar ,kall vinter eller kall regnig sommar och varm vinter precis som det ska vara i Sverige.

   Gilla

  4. Först och främst om du nu tänker på miljön i första hand skall du omedelbart sluta elda med öppen låga och nyttja el eller fjärrvärme. Har för övrigt talat med äldre människor som levat snart ett liv på denna planet och din uppvärmning har inget med klimatet att göra och i så fall väldigt lite för det varit varma vintrar även tidigare

   Gilla

   1. Men oj. Du verkar inte utbildad i allmänt hyffs och uppförande iaf. Skulle det skada med lite trevligare ton? Folk tycker olika och så kommer det alltid vara. Det spelar ingen roll vad som ligger bakom Greta, eller inte. Om hon kan få fler att ta bättre hand om vår planet så gynnar det väl alla i längden? Självklart finns det folk som utnyttjar henne för att vinna mark (ex. MP). Men i det stora hela tror jag att hon behövs. Är det inte en miljökatastrof nu, så kommer det att bli det om vi inte gör en förändring. I det stora hela kanske det kvittar vad den ensamma människan gör, kontra stora företag. Men om jag utgår från mig själv vill jag känna att jag iaf gjorde något, när barnbarnen frågar mig om herrans massa år. Ha en fin dag, och glöm inte att minska på hatet.

    Gilla

  5. Har du BÅDE luftvärmepump OCH pelletseldning?
   Om det, som du antyder, har blivit varmare och det därmed konsumerats mindre pellets är väl svårt att avgöra?
   LV-pumpen och pelletspanna konkurrerar ju om att värma huset?
   Och ingen koll har du vilken som gör vad och hur mycket…

   Gilla

  6. Vi har en fullt normal klimatförändring.
   Vem bestämmer att det klimatet vi har nu är det bästa för mänskligheten djur och natur?
   Den gyllene medelåldern va det mer co2 i luften än nu. Det va varmare och växte bättre i naturen. Och på den tiden fanns det inga bilar eller flyg eller motordrivna båtar.
   Vet inte om du/ni vet det. Men co2 används och pumpas in i tex växthus för att det ska bli bättre växtlighet.

   Gillad av 1 person

 4. Seriöst du kallar honom en seriös journalist? Jag plåga mig igenom video klippet på 9.5 minut.

  Det är fyllt av fakta fel och massa klipp tagna från olika event med Greta och hans så kallade intervju kan lätt vara falsk för man ser aldrig hennes fulla ansikte.

  Elbil funkar inte i kallt väder?? Skit snack en elbil startar i -40C medans en vanlig fossilbil får stora oroblem..

  Suck att det finns människor som går på fake news.. lär dig källkritik!

  Gillad av 3 personer

  1. Jag kan inte ens hålla isär vem som är ”seriös” journalist i Sverige eller inte. Är t.ex. Robert Aschberg med sitt Trollljägarna det? Således kan
   Du inte förvänta dig att jag ska känna till ett annat lands journalistkår! Men ärligt talat struntar jag i vem som håller i micken – det väsentliga är att han ställer de frågor som vi alka vill ha svar på och som ingen annan ”seriös” journalist vågat ställa. Som synes är han i samma rum som dem och jag ser både Gretas och Svantes ansikte.

   De som går på fake news är snarare alla de som tror på det överdrivna klimathotet samt inbillar sig att jorden ska gå under om åtta år!

   Vad gäller bilbatteriet har jag ingen kunskap så där kan du däremot mycket väl ha rätt.

   Vad gäller

   Gilla

  2. @ Erik L

   Det vore verkligen intressant att få ta del av de faktafel som du anser att klippet innehåller.

   Visst kan en elbil köras i kallt klimat. Frågan är bara hur lång körsträcka du kan räkna med när temperaturen är så låg som -40 C.

   En väl underhållen fossildriven bli startar även den i denna låga temperatur, en motorvärmare underlättar förstås.

   Gillad av 2 personer

  3. El bil startar med mycket refuserad effekt och någon värme blir det inte alls.kolla med tesla ägare många jag känner som kör tesla har tröttnat på att sitta med filt runt sig när minus träcket under 15 grader

   Gillad av 1 person

 5. For dem som har glemt fotosyntesen kan det være greit og lese den på nytt..
  Og forstå hva som skal til for og ha et frodig planteliv som vi er helt avhengige av…..
  Og er det noen som kan forklare hvordan co2 kommer opp i atmosfæren siden co2 er tyngre en luft og siger ned på bakken…
  Jeg kjøper co2 for at det fungerer som et lokk i beholdere for veske som ikke tåler oksygen inntil tett lokk er plassert…
  Så hvordan noe som er tyngre en luft kommer seg opp i atmosfæren skulle jeg gjerne hatt en forklaring på…..

  Gillad av 2 personer

 6. Greta säger Tt hon anser att politikerma skall lyssna på vetenskapen. Att en nationalistisk så kallad journalist inte gillar det förvånar väl ingen. Undrar vilka ekonomiska intressenter som står bakom honom.

  Gillad av 1 person

 7. Jag hoppas verkligen det blir fler liknande granskningar av klimatsekten, med Greta i spetsen. Dimridåerna som finns måste få en förklaring. VARFÖR utsätter man Greta för detta, vilket är målet, vetenskapen har dom inga kunskaper om, men dom är bra på att skrämma upp folk.
  För övrigt så har jag bara i sorlet uppfattat dig Jenny, men när jag äntligen hittade din blogg, så måste jag säga att detta måste vara en av Sveriges absolut bästa bloggar!

  Gillad av 2 personer

 8. Det är f d. SS Jinge George Soros och bedragare Algor som finansierar Greta och hennes luddis till pappa för att ranta runt och svamla om miljön som dom två psykopater inte vet ens vad ordet miljön betyder, om vi hade en icke korrupt regering då skulle detta aldrig tillåtas för att Greta bara skämmer ut sig och svenska folket och vi är redan betraktade som sinnessjuka svenskar av utländska högutbildade journalister, man kan bara lyssna vad korrespondenten Pat Novell säger på Facebook och på Live så skäms man som svensk för att vara svensk psykopat och inget annat för hela världen! Skam, skäms Greta och Dina gelikar bör skämmas dubbelt så mycket! Fy, vilka idioter som finns i Sverige?

  Gillad av 1 person

 9. Spelar väl ingen roll om Greta är finansierad av Bill Gates eller Mark Zuckerberg, kanonbra i så fall. Klimatet måste prioriteras. Och som sagt vem finansierar den fåntratten som intervjuade, eller intervjuade är väl och ta i han ställde frågor rätt ut i luften hej vilt, Journallist hmm tveksamt.

  Gillad av 1 person

 10. Himmel och jord skall förgå, men mina ord skall aldrig förgå.
  Lukas.21:33
  Och jag såg en ny himmel och en ny jord. Ty den första himlen och den första jorden hade försvunnit, och havet fanns inte mer.
  Han som satt på tronen sade: ”Se, jag gör allting nytt.” Och han sade: ”Skriv, ty dessa ord är trovärdiga och sanna.” Han sade också till mig: ”Det har skett. Jag är A och O, begynnelsen och änden. Åt den som törstar skall jag ge att dricka fritt och för intet ur källan med livets vatten. Den som segrar skall få detta i arv, och jag skall vara hans Gud, och han skall vara min son. Men de fega, de otroende och de skändliga, mördarna, de otuktiga, trollkarlarna, avgudadyrkarna och alla lögnare skall få sin del i sjön som brinner av eld och svavel. Detta är den andra döden.”
  Uppenbarelseboken.21:1,5-8

  Gilla

 11. Hon har en massa sponsorer !? Och ? Så klart det är fan ingen nyhet, detta måste nog vara det sämsta ”avslöjandet” sen upptäckten av månen.

  Gilla

 12. Greta Thunberg dømmer hele menneskeheten for å være skyldig i jordens klimaendringer, også er det noen som får seg til å påstå at hun er den nye Messias!

  Gilla

 13. Tydligen folk som greta har lyckats nästla in sig som tv profil, genom att prata om hennes sjukdom vilket folk Ger en vinst och mycket uppmärksamhet från allmänheten så det är en trend att folk ska berätta om sina sjukdomar för att klättra upp i kändis stegen så att säga.. undrar bara om man verkligen behöver vara flera stycken för att göra klimat jobbet? Och varför är en liten flicka som greta är med? Vad gör hon egentligen i gruppen? Hon får ju all info från andra folk omkring henne och hon bara upprepar allt på tv, vad bidrar hon med? Hon har sett till att folk skolkar från skolan för onödiga strejker, man kan strejka efter jobbet annars! Smartare alternativ, hon ska inte förstöra för andra genom att missköta sina skolor för deras framtid är viktigare än nån som bara åker runt i världen utan utbildning, och åker snålskjuts på andra i klimatgruppen… hennes autism kräver att hon ska gå i skolan och utvecklas, det där ger inte henne nånting, det kan hon göra på sin fritid genom blogga eller nåt, hade räckt för en asberger liten flicka som greta…. jag såg direkt på hennes utseende att hon var asberger, jag vet att folk stör sig på henne, hon är liten fortfarande men hon är smart för hon lyckades utnyttja situationen med hennes autism bla för att komma med på tv osv så hon är smart, hon fick som hon ville och det är vad hennes mamma försökt göra tidigare, att få med greta på tv men dom tackade nej….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s