Vi går mot en total krasch och våra politiker driver oss fullt medvetet åt helvete

Här kommer några intressanta fakta att ta ställning till.

Den 1/1 2020 träder Marrakeschavtalet (FN:s Global Compact Agreement) i kraft, vilket innebär att i princip alla får komma hit eftersom illegal migration från och med årsskiftet anses vara en mänsklig rättighet. Därmed blir Miljöpartiets och Centerpartiets våta dröm om öppna gränser snart uppnåeligt. Sverige har som bekant skrivit under avtalet och det är inte frivilligt, vilket till och med Carl Bildt har deklarerat.

Dessutom blir även barnkonventionen lag i Sverige från årsskiftet, så de som skickar några barn har ett positivt asylbeslut som i en liten ask eftersom vi inte kan neka barn asyl och således kommer vårdnadshavarna efter.

Samtidigt stänger vi kärnkraften lagom till nyår som jag skrev om tidigare idag. Betänk dessutom om det blir Brexit och EU-avtalet med Storbritannien upphör – hur försörjer vi oss då?

Varför pratar man inte mer om det här? Det är lika tyst från både regeringen och den så kallade oppositionen. Gemene man har nog inte en aning om vad som väntar och allt det här kommer som en försenad julklapp till befolkningen med avsändare våra syltryggar till politiker som väl i vanlig ordning ska skylla på att man varit lite naiva!

Det är uppenbart att vi går mot en total krasch och frågan är om våra politiker driver oss åt helvete med flit eller om de bara är extremt blåsta? Jag är tämligen övertygad om att de är fullt medvetna om vad de gör!

#vaknasverige

11 reaktioner till “Vi går mot en total krasch och våra politiker driver oss fullt medvetet åt helvete

 1. Du har så rätt, Jenny! Det finns ingen tvekan om att regeringen medvetet agerar landsförrädiskt mot Sverige och oss alla. Det finns mängder med material som visar att regeringen är i maskopi med globala intressen i ett försök att framkalla en världsregering. Belöningen är förmodligen enorma mutor och försäkringar att de skall få fina poster i den nya regimen.

  Gillad av 1 person

  1. Med flit, jo definitivt.
   Kolla tillbaka på diverse historiska timbrodokument i frågan så inser du vilka som är beställarna av nuvarande kaos. Follow the money.

   Gillad av 1 person

 2. Det bästa exemplet är Fredrik Reinfeldt som har fått toppjobb och arvode för miljoner kronor. Det här gör dom delvis medvetet men också för att dom är dumma i huvudet. Det började med Barcelona avtalet, och vi som har protesterat har blivit brunsmetade! Fy satan vad jag hatar denna regeringen. Jag önskar att jag kunde flytta till Tjeckien.

  Gillad av 1 person

  1. @Roger
   ”Jag önskar att jag kunde flytta till Tjeckien”
   Gör det bara 🙂 ! Här är yxan kastad i sjön och om 6 månader går mitt flyttlass till Prag.
   Farväl Swärje

   Gilla

 3. Sen kommer det att drälla in migranter i samband med Turkiet-Syrien-kriget. Kanske var år 2015 en västanfläkt mot vad som väntar. Jag bävar!

  Gillad av 1 person

 4. Håll i hatten karusellen är bara på startsträckan ännu. Från välfärdsland till u-land på rekordtid så jag är faktiskt glad att jag inte har några barn som ska leva i det nya Sverige

  Gilla

 5. Helt jävla sjukt. Landsföräderi på högsta nivå. EU är en förfinad dröm av ett enat rike som en viss Adolf Hitler drömde om. Vi vet ju alla hur det gick. Käpprätt åt helvete.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s