Vårt ryggradslösa styre kan kosta oss friheten

I Arab News skriver man om att den saudiska regeringen nu agerar mot trakasserier under arbetstid, men det som fångade mitt intresse är inte artikeln i sig utan bilden. Ett kontor med enbart kvinnor eftersom man förespråkar strikt könsuppdelning och de arbetar i hijab/slöja/burka. Notera burkan längst till höger, hur kan hon ens andas eller se ordentligt när hon sitter framför skärmen?! Förfärligt!

Om vi inte passar oss så är det vi och våra döttrar som snart tvingas sitta i kontorslandskap iförda burka, inte bada, hålla i hand eller gå på restaurang tillsammans med personer av det motsatta könet. Det låter överdrivet, men om vi fortsätter att tyst se på när islamiseringen, som bejakas av den rödgröna regeringen, breder ut sig över landet där till och med små flickor tvingas böja sig för patriarkatet samtidigt som ingen i maktposition ids agera mot extremismen, så är det inte alls en omöjlighet utan snarare en tidsfråga!

#onlyinsweden
#vigillarintefegapolitiker
#stoppaislamiseringen

4 reaktioner till “Vårt ryggradslösa styre kan kosta oss friheten

    1. Det är fascinerande hur ivriga många tycks vara öppna för att ansluta sig till denna sekt av PKister utan att inse att om sekten vinner så har vi förseglat vårt öde som fria, självständigt tänkande människor!
      Sektliknande beteende av denna art har alltid historiskt sett lett till massmord och totalitära stater!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s