Ge oss era skattepengar så stoppar vi klimatförändringarna – kan du tänka själv eller följer du bara den stora massan?

Bra och informativ video som dock bara ligger på Facebook. Den pekar på att Nasa proklamerat att isen på Antarktis växer mer än den minskar. Det är normalt att klimatet skiftar, men en bild på ett smältande isberg tillsammans med en isbjörn och en alarmerande rubrik om klimathotet samt smältande isar ger så mycket mer ”klick”!

Självklart är våra styrande inte sena att utnyttja detta – ge oss era skattepengar så ska vi stoppa klimatförändringarna! Men det är miljön som vi måste förbättra, inte klimatet där temperaturen kommer fortsätta pendla upp och ned som den alltid gjort samtidigt som klimatet fortsätter skifta.

I Indien har man planterat miljontals träd vilket fått god effekt och det skulle världens ledare enkelt kunna börja med redan imorgon – plantera miljarder träd och således göra en riktig insats som skulle hjälpa. Men då skulle man så klart gå miste om alla härliga skattekronor så det går minsann inte, istället fortsätter man denna effektiva skrämseltaktik som helt backas upp av media.

Det är upp till oss att sticka hål på bubblan – folket har makten!

#vaknasverige

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=567996857048290&id=124411634236128&sfnsn=mo&d=n&vh=e

4 reaktioner till “Ge oss era skattepengar så stoppar vi klimatförändringarna – kan du tänka själv eller följer du bara den stora massan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s