Det kravlösa bidragssamhället blir vår död och ryggradslösa politiker bidrager till att skynda på processen

Miljöpartiets lösning på problemet med de 2.700 nyanlända i Göteborg som behöver flytta ut ur sina lägenheter under de kommande två åren är att omvandla kontrakten till förstahandskontrakt.

Självklart ska vi fortsätta med att ge nyanlända en gräddfil in i samhället medan vanliga svenskar får stå bredvid och titta på i bostadsbristens Sverige!Jösses! Hur gör man i andra länder? Sätt upp enkla modulhus eller dylika baracker som på sikt kan omvandlas till studentbostäder.

Dessutom kan man undra hur i jösse namn de framöver ska klara av att ta emot alla de migranter som väntas komma varje år om man redan nu har problem? Det är ju uppenbart att regeringen inte tänker långsiktigt utan fortsätter ta in hundratusentals nya migranter som sedan ska ha någonstans att bo. Mycket oansvarigt av våra styrande som stjälper över problemen på kommunerna!

Det som våra makthavare inte förstår nu och heller inte har förstått i decennier är att så länge vi erbjuder ett smörgåsbord av bidrag och förmåner samt raka spåret till förstahandskontrakt så lär de ekonomiska migranterna fortsätta komma i en aldrig sinande ström. Vi hade lätt kunna begränsa den oansvariga invandringen utan att stänga gränserna om vi bara tog bort sockerbiten som lockar hit främst lycksökare, men låter man partier som MP och C sätta agendan så blir resultatet också därefter!

#onlyinsweden

Källa: Göteborgsposten

3 reaktioner till “Det kravlösa bidragssamhället blir vår död och ryggradslösa politiker bidrager till att skynda på processen

  1. Svenska myndigheter har helt tappat kontrollen på samtliga samhällsbyggande funktioner.Bidrag hit och dit,oförmåga att driva in skatter från storföretag etc etc.Ett exempel,kollade ett stort multinationellt företag med dotterbolag i Sverige och ta mig fan,mer än en miljard i omsättning i Sverige och inte mer än några tusen kronor i vinst.Regelmässigt skickar antagligen moderbolaget mer eller mindra,troligtvis mer,fabricerade luftfakturor till sitt dotterbolag i Sverige.Skall det vara så? Där snackar vi pengar som hade behövts i Sverige.Istället vältras samhällskostnaderna över på vanliga människor i form av höjda skatter och påhittade kommunala tillsynsärenden för främst fastighetsägare.Det nya påhittade regelverket för enskilda avlopp är en sådan grej.Det kommer vi att få se mycket av ty det vet man att fastighetsägare är en tacksam grupp att bestjäla för kommunerna.

    Gillad av 2 personer

    1. Det är ju helt sjukt som det har blivit,svaga grupper med dålig lön och kanske i behov av bil som tex i Norrland beskattas hårt för att stötta en annan ÄNNU svagare grupp.Det är min själ inte konstigt ifall man skulle bli hard core kommunist.Samhällsbördorna måste fördelas jämnt över.

      Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s