Jihad Squad-meme väckte ont blod hos demokraterna i den redan infekterade konflikten och samtidigt har Trump krävt en ursäkt av kvartetten

Turerna i den interna konflikten mellan demokrater och republikaner, tog i helgen nya turer efter att en republikansk grupp lagt ut en alternativ filmaffisch av den gamla rullen ”Gangster Squad” på sin Facebooksida som avbildar de fyra kongresskvinnorna som har huvudrollen i bråket med president Trump, Alexandria Ocasio-Cortez, Ilhan Omar, Ayanna Pressley and Rashida Tlaib, photoshoppade som medlemmar av ”The Jihad Squad”.

På affischen hade man lagt till texten ”Politisk jihad är deras spel. Om du inte håller med deras socialistideologi så är du en rasist.” Även om posten senare togs bort, så väckte den ilska hos lokala demokrater som krävde en ursäkt.

Under gårdagen krävde för övrigt även president Trump en ursäkt i en ny tweet riktad till den kvinnliga kvartetten, där han skrev att de bör be om ursäkt till USA (och Israel) för de hemska (hatfulla) saker som de har sagt.

Vem behöver TV numera när det räcker att följa farsen på andra sidan Atlanten?!

https://www.rt.com/usa/464712-jihad-squad-poster-outrage/

jihad.png

En reaktion till “Jihad Squad-meme väckte ont blod hos demokraterna i den redan infekterade konflikten och samtidigt har Trump krävt en ursäkt av kvartetten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s