Sverige i ett nötskal – tvi vale för detta hyckleri!

Varför skriver inte svensk media mer om detta? Det faktum att vi skyddar hundratals mördare och terrorister samtidigt som vi sparkar ut oskyldiga människor är inget annat än en skandal!

Lägg därtill alla kompetensutvisningar av människor som bidrager till samhället samtidigt som vi ger dömda kriminella individer utan medborgarskap och asylsökande utan skyddsskäl en fristad på skattebetalarnas bekostnad.

Man kokar inombords bara man tänker på hur våra styrande missbrukar sin makt och sedan ställer sig regeringsföreträdare frågande till varför politikerföraktet och polariseringen i samhället ökar…

4 reaktioner till “Sverige i ett nötskal – tvi vale för detta hyckleri!

 1. Sjukt land!!! Jag hade velat läsa ljusen av alla politiker, men vem är jag att göra det? Bara en vanlig skattebetalare som ser till att cirkusen går runt! Det är så svärord fegt och ryggradslöst av dem!!

  Gillad av 2 personer

 2. Snacka om total avsaknad för att kunna skilja på rätt och fel av politikerna.Varför hörs inte SD?Här hade man inhöstat enkla poänger.Var är V?

  Gillad av 1 person

 3. Vore bra om det kom fram var detta monster till kvinna bor. Detta så att personer i hennes omgiving vet vilken farlig person denna kvinna är och därmed kan vidta åtgärder för att skydda ssig själva och sina nära och kära.

  Att det svenska samhället skyddar personer med sådana fruktansvärda ”egenskaper” är för j-t.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s