Bilbränderna fortsätter att öka och föga förvånande är det i Malmö det brinner mest i Skåne

Förra året fick räddningstjänsten rycka ut totalt 254 gånger till brinnande personbilar i Skåne, vilket är den näst högsta siffran under en tioårsperiod och det innebär även en ökning med fyra bilar jämfört med 2017.

I stapeln över vart i Skåne det brinner flest bilar så sticker pang pang-staden Malmö ut i toppen, vilket inte kan komma som en överraskning för någon. Malmö följs av andra städer med mycket stök – Helsingborg, Landskrona och Kristianstad. Undrar vad den röda tråden är?!

Det är dock oroväckande att bilbränderna i Lund ökar allt mer samtidigt som polisen verkar tappat greppet som på så många andra orter. Glädjande nog ligger Ystad i botten – men hur länge till med den här utvecklingen?

Man behöver ju inte vara synsk direkt för att förstå att siffran kommer att öka markant när det här året går mot sitt slut och att man nästa år kan prata om nya rekord när man ser till statistiken för hela landet.

Men så här har det ju varit nu i några år och våra styrande har med all tydlighet visat att de inte är intresserade av att ändra på saker och ting, utan detta är det nya Sverige!

#onlyinsweden
#burnbabyburn

https://www.nsk.se/2019/07/17/har-brinner-det-flest-bilar-i-skane/

3 reaktioner till “Bilbränderna fortsätter att öka och föga förvånande är det i Malmö det brinner mest i Skåne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s