Norrköping fortsätter att dra åt svångremmen för kommunens invånare

Norrköping behöver precis som de flesta andra svenska kommuner spara pengar i spåren av flera års oansvarig migrationspolitik som nu tynger ned landet.Jag är själv uppvuxen i Surbullestan och redan då var det en av de mest invandrartäta komnunerna i landet. Föga förvånande beror besparingen på befolkningstillväxten av många barn och ungdomar.Men det går säkert alltid att skylla på att ”vi har varit naiva”!#onlyinsweden

5 reaktioner till “Norrköping fortsätter att dra åt svångremmen för kommunens invånare

  1. Jag kommer ihåg hur NT censurerade alla invandringskritiska och realistiska inlägg i tidningen…innan kommentarsmöjligheterna helt togs bort. NT var och är inte seriös. Undrar hur tidningens ansvariga tänker nu…

    Gilla

    1. Finns det överhuvudtaget någon MSM tidning som är pålitlig och som inger förtroende idag. Alla sysslar med ”agendasättande” och ”opinionsbildning”, alltså att försöka styra samhället och och hjärntvätt. I praktiken rena lögner och propaganda, som inte får störas av några från allmänheten. Igår fanns en hel följetong av artiklar i SVT med ensidigt repeterad USA propaganda om Iran och attackerna i Mellanöstern. ”Balansen” bestod av tre ord. ”Iran förnekar anklagelserna”. Man fick gå till RT och Sputnik för att få veta något. MSM har haft ett intensivdrev mot kineser länge. ”Hong Kong förlorar friheten” står det. Vilken frihet. Jo – att Hong skall kunna fortsätta friheten att vara ett safe-haven för mördare, högförrädare, korrupta byråkrater, penningtvättare, brottslingar och propagandister, för så är det idag. Josef Goebbels ligger i lä av svenska medias förföljelser och falska propaganda. Förstås – det råder yttrandefrihet och pressfrihet, men vissa har mer frihet än andra (Orwell). Som amatörhistorier, jag kan inte glömma hur nazisterna en gång även dom så varmt försvarade och omhuldade just yttrandefriheten och pressfriheten, deras egen exklusiva frihet. Historien upprepar sig. Tyvärr.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s