Ännu ett våldtäktsförsök mitt på dagen – minderårig flicka attackerad invid en skola i eftermiddags

Ännu ett våldtäktsförsök i dagsljus har skett, denna gång invid en skola i eftermiddags i västra Stockholm, när en man ska ha kommit fram till en minderårig flicka och bett om hjälp samt sedan överfallit henne. Det är oklart hur svårt skadad flickan blev och polisen har inte gripit förövaren som ska ha varit klädd i adidasjacka och grå arbetsbyxor samt ha rakat hår på sidorna och en tatuering i ansiktet.

Skogspartiet där flickan ska ha blivit överfallen ligger precis intill skolgården och lekparkerna. Alla barn i skolan samlades inomhus och föräldrar ska också ha ombetts att ha sällskap hem med de barn som var kvar på skolan. Föräldrar som var på plats för att hämta sina barn var skärrade och tyckte det händelsen var förskräcklig.

Det är en mycket obehaglig utveckling som vi ser i samhället och det grova våldet med främst våldtäkter kommer närmare för var dag som går – snart kan ingen längre skydda våra barn om vi inte låser in dem. Men frågar man regeringen så finns det ingen anledning att känna sig otrygg i Sverige eftersom de har läget under kontroll – vi lever uppenbarligen i skilda världar!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0nWJAJ/valdtaktsforsok-i-vastra-stockholm

polis

2 reaktioner till “Ännu ett våldtäktsförsök mitt på dagen – minderårig flicka attackerad invid en skola i eftermiddags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s