Public service fortsätter smyga in pekpinnar i barnprogrammen

Utbudet vad gäller barn-TV på hotellet är ytterst begränsad och tyvärr finns bara SVT:s Barnkanalen. I vanlig ordning smyger man in politiska budskap till de unga tittarna och de två programledarna – en kyckling och en korv, har påskfest.Chicken blir dock illa berörd över att man äter ägg så därför måste allt som har med påsken att göra städas bort. -”Ni kan dock fortsätta fira där hemma om ni vill”, viskar korven till tittarna samtidigt som hon säger till Chicken att hon inte tycker om att man äter korv.Varför måste man överhuvudtaget ha med det inslaget i programmet? Är det för att tillfredsställa alla barn till militanta veganer? Bedrövligt att man tvingas betala skatt för skräpet!

3 reaktioner till “Public service fortsätter smyga in pekpinnar i barnprogrammen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s