Att tro att vi har ett val är naivt – det här är redan klappat och klart!

Pressen på Sverige att ta hem IS-terroristernas avkommor ökar och dagens påtryckningsartikel (vilken i ordningen?) där Rädda Barnen anser att Sverige har en moralisk skyldighet att ta hem barnen, publiceras i både SvD och GP.Det är uppenbart att regeringen avser att ta hem såväl vuxna mördare som de indoktrinerade högriskbarnen och att man i media redan publicerat listor över vilka kommuner som väntas ta emot IS-terroristerna samtidigt som Säpo deklarerat att man inte kommer att lämna ut information om återvändarna, tyder på att man mentalt förbereder befolkningen på vad som komma skall.Det här handlar inte om att vi har något val och att vi som befolkning kan säga nej, för det här är redan bestämt och ett spel för gallerierna. Genom att först publicera kritiska artiklar mot ett eventuellt hembringande av dessa individer, lurar man befolkningen att tro att vi har ett val och sedan övergår man till att skriva snyftartiklar om barnen samtidigt som diverse organisationer och experter deklarerar att det är vår moraliska plikt att ta hem dessa missanpassade individer.Jag är övertygad om att det inte dröjer länge till innan beslutet är fattat officiellt, även om man redan är i full gång med processen bakom kulisserna.Det är väl bara för oss vanliga dödliga att bita ihop och gneta på – några hundra ytterligare extremister i ett land som redan tappat räkningen på de otaliga radikala element som redan befinner sig här är väl inget att orera över! Man får se det positivt – snart har vi så många radikala islamister i Sverige att vi kan bilda ett eget kalifat!För övrigt reagerar jag på bilden – är det en casting till rollen som spökplumpen i Disneys nästa storfilm? Ytterst obehaglig syn! Att det dessutom finns många kvinnor som är utspökade på detta vis i Sverige är sjukt så det förslår, men det mest absurda är att vi tillåter det fortgå!Varför har Sverige fortfarande inte lagstiftat om ett burkaförbud/maskeringsförbud? Finns det överhuvudtaget en pågående diskussion på regeringsnivå? Hur länge till kan våra makthavare stoppa huvudet i sanden när det kommer till dessa frågor?Det är fullkomligt obegripligt att man sätter medborgarnas säkerhet på spel genom att låta rädslan för att stöta sig med vissa grupper ta överhanden – det finns ingen möjlighet att veta vad som förvaras under alla dessa tygstycken och det är dessutom ingen som kan bekräfta vederbörandes identitet. Icke att förglömma är det också ett extremt kvinnoförtryckande plagg som går stick i stäv med den demokrati och jämställdhet som åtminstone på pappret råder i Sverige!Tyvärr lider Sverige brist på politiker med ryggrad på riksnivå som har kurage nog att dra i handbromsen, så jag befarar att denna mardröm bara har börjat!#välkommentillnordensförstakalifat
#ingaburkorpåvåragator

Annonser

3 reaktioner till “Att tro att vi har ett val är naivt – det här är redan klappat och klart!

  1. Någon moralisk eller annan skyldighet att ta hand om gamla och sjuka svenskar finns naturligtvis inte. När, om någonsin, kommer vi att införa folkstyre i Sverige. Sverige fortsätter att förbli en Sovjet diktatur med val understött av en alltmer intensiv statlig propaganda kanalisera genom statliga organ som SVT och SR och mediebaroner betalda av och lojala mot regimen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s