Så var det dags att sälja Majblommor till förmån för ”svenska barn”

Den diskriminerande affischen för majblomman har jag skrivit om tidigare och det faktum att det inte finns några barn på bilden och heller inga pojkar, att ingen av personerna har nordeuropeiskt utseende samt att man visar upp en tjej i slöja gör sammantaget att budskapet blir helt fel.Min son och ett annat barn är de enda i klassen som inte ska sälja Majblommor och det är helt rätt beslut eftersom det inte är något man ska stödja enligt mitt tycke.1. Barnen utnyttjas och får knappt någon förtjänst för det arbete de lägger ned.2. Pengarna går inte till ”fattiga svenska barn” – det var länge sedan och jag har fortfarande inte smält att Majblomman köpte burkinis till en skola i Hässleholm härom året.Lägg ned verksamheten eller rikta den till rätt målgrupp som det var tänkt från början och sluta utnyttja barnarbetare!https://uvell.se/2017/08/30/majblomman-och-burkinin/

Annonser

En reaktion till “Så var det dags att sälja Majblommor till förmån för ”svenska barn”

  1. Rånrisken skall inte negligeras.Det är förfärligt att utsätta barn för någon risk som aldrig hade accepterats i andra sammanhang.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s