Vart tog det sunda förnuftet vägen?

Det är märkligt att uppenbarelsen av en 16-årig skolkande flicka vid namn Greta kan ge såväl politiker som stora delar av befolkningen hybris i form av panik och ångest – upphaussat till max av media. Men det faktum att otaliga IS-terrorister är på väg till Sverige, att ekonomiska migranter suger ut välfärden, att den grova kriminaliteten fortsätter eskalera samtidigt som kriminella får fritt spelrum, att yttrandefriheten är hotad, att vi har öppna gränser och fullt av extremister i landet, att islamiseringen av landet är i full gång, att kvinnoförtrycket lyfts fram som något positivt och att landets största hot är radikal islam är det ingen som bryr sig om nämnvärt – förutom en liten klick som stämplas som ”högerextremister”.
#onlyinsweden

apor.jpg

Annonser

4 reaktioner till “Vart tog det sunda förnuftet vägen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s