Svenskar har blivit en minoritet i Malmö

Skrämmande siffror och mycket oroande utveckling. Tack Thoralf Alfsson för att Du tagit Dig tid att räkna fram dessa dystra siffror samt att Du visar att oavsett hur man räknar så blir resultatet lika nedslående!

Sedan 2002 består cirka 92% av befolkningsökningen i Malmö av utrikes födda. Personer med svensk bakgrund är således i minoritet i Malmö kommun.

Svensk bakgrund per den 31 december 2018, 153.903 personer

Utländsk bakgrund per den 31 december 2018, 185.410 personer.

Grattis Malmö!

BEFOLKNINGSUTVECKLINGEN I MALMÖ

Annonser

3 reaktioner till “Svenskar har blivit en minoritet i Malmö

  1. Det spelar ingen roll längre i vilken stad du än kommer till i Sverige .så känns det som att man åkt till ett arabiskt land. Känner inte igen mig. Stod två timmar och väntade på min dotter och hennes kompisar utanför köpcentret i Göteborg och Helsingborg . 80 procent som kom förbi mig var invandrare från något arabland. Men det som stör mig är att SVT anställt massa som inte kan stava.sköta bild och ljud. Banker .apotek .sjukhus. Man tvingas träffa dem och man fattar inte vad de säger och de gör massa fel .men får ändå företräde till jobben. För de är ju skattefinansierade. Jag tycker det är kränkande att gå till sjukhuset och läkaren pratar med min man istället för med mig. Varför ska vi tvingas anpassa oss efter det muslimska sättet .

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s