Bara 35% av de asylsökande som kommer till Tyskland har giltiga asylskäl!

Hans-Eckhard Sommer, ansvarig för landets migrationsmyndighet BAMF, beklagade sig i en intervju i gårdagens Die Welt där han menar att blott 35% av de migranter som kommer till Tyskland och söker asyl har giltiga asylskäl, medan övriga saknar anledning, inte har några dokument eller använder falska ID-handlingar.

Med sitt generösa bidragssystem, har Tyskland likt Sverige varit en drömdestination för migranter från MENA ända sedan den massiva migrantkrisen bröt ut 2015. Landet tog in cirka en miljon migranter det året och flera år senare är siffrorna fortfarande höga.

Enligt Sommer var det 56.700 av de vars ansökningar godkändes som hade giltiga skäl, medan 105.300 avslogs eftersom de saknade grund för asyl.

Ett annat problem är att 54% av de som söker asyl i Tyskland, inte kan styrka sin identitet. De som kan det har ofta EU-dokument som stulits och egentligen tillhör en annan person.

Meanwhile in Sweden har vi precis samma problematik, men med den stora skillnaden att ingen i regeringsposition vågar prata om det och än mindre agera mot det genom att skära i det extremt generösa bidragssystemet. Dessutom ser vi inte till att utvisa de som fått avslag på sina asylansökningar, utan låter dem stanna kvar i landet samtidigt som de erbjuds fri vård och skolgång!

https://www.rt.com/news/454638-germany-asylum-seekers-papers/

Annonser

En reaktion till “Bara 35% av de asylsökande som kommer till Tyskland har giltiga asylskäl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s