45 misstänkta radikaliserade personer har försvunnit i Danmark – mitt tips är att de befinner sig i Sverige!

45 personer som är misstänkta för att vara radikaliserade, har försvunnit från asyl- och utresecentret samt är nu efterlysta av polisen. En av dem hade skrivit ”IS” och ritat en Ak-47:a på en väg vid utresecentret innan han försvann.

Allt som allt är 97 personer i det danska asylsystemet misstänkta för radikalisering enligt siffror från Rikspolisen och det är nästan hälften av dem som nu försvunnit samt är efterlysta av polisen.

De kan antingen ha rest till ett annat land eller gått under jorden i Danmark. Rikspolisen vill inte svara på hur länge de varit försvunna och vill inte kommentera saken.

Jag har ett hett tips till den danska polisen – sök efter dem i Sverige! Om jag vore en radikal islamist som lyckats undgå utvisning i Danmark så hade jag lätt valt Sverige som tillflyktsort – där finns ingen kontroll, extremismen är vida utbredd med ett tillgängligt enormt nätverk och man kan dessutom få bidrag samt gratis vård. Det underlättar givetvis också en smula att den svenska regeringen indirekt stödjer våldsbejakande extremism istället för att motarbeta den som i Danmark och övriga länder.

REFUGEES WELCOME – det spelar ingen roll om du är radikaliserad terrorist, eller ett hjärntvättat IS-barn för i den humanitära stormakten har våra öppna hjärtan plats för alla!

https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11242540/45-personer-mistaenkt-for-radikalisering-er-forsvundet/

poli.jpg

Annonser

2 reaktioner till “45 misstänkta radikaliserade personer har försvunnit i Danmark – mitt tips är att de befinner sig i Sverige!

  1. Fredsfolket i sin otroliga naiva hippie flowerpower kärleks budskap kommer att få uppleva mycket brutal våld i närmaste åren. Peace brothers or a piece in the pocket?

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s