Ännu ett bevis för att Sverige har blivit skvatt galet!

I en tid där det är mer uppenbart än någonsin att vi har fullt med extremister och yrkeskriminella i landet som ingen har någon kontroll på tack vare öppna gränser och slapp lagstiftning, är det verkligen makabert att det nu står klart att människor ges asyl utan att kunna bevisa sin identitet.

I en dom från Migrationsöverdomstolen slår man nämligen fast att det inte är nödvändigt för en asylsökande att kunna styrka sin identitet för att personen ska kunna få ansökan godkänd.

Fallet gällde en man som sagt sig vara förföljd av Peshmerga-rörelsen i Irak, men som inte lyckats övertyga domstolen om sin identitet. Migrationsverket avslog hans ansökan, vilket också fick stöd i Migrationsdomstolen. Men nu har mannen fått rätt och kammarrättspresident Dan Stegeland vid Kammarrätten i Göteborg menar att en styrkt identitet kan ha en underordnad betydelse.
-”Det kan handla om vad personen riskerar att utsättas för om han eller hon utvisas. Det är egentligen inte så viktigt vem personen är.”

Jösses! Vad är detta för resonemang? Det betyder i praktiken att vem som helst som säger sig vara förföljd i sitt hemland, men inte kan styrka sin identitet kan få asyl i Sverige. Bin Ladens son som har ett pris på sitt huvud kan här ges en trygg hamn – kasta passet, säg att du är förföljd och att du tyvärr inte kan bevisa att du är den du så är saken biff! Jag saknar ord…

Men vi får inte glömma att det viktigaste trots allt är att vi framstår som en humanitär stormakt – hur vi når dit är irrelevant!

https://omni.se/dom-asyl-kan-ges-utan-att-identiteten-ar-styrkt/a/QlV9kP

20190301_115913.jpg

 

Annonser

En reaktion till “Ännu ett bevis för att Sverige har blivit skvatt galet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s