Annie Lööf, vars parti brutit sitt vallöfte enbart för att stänga ute SD från makten efterlyser nu fler vuxna i rummet!

I sitt inledningstal vid Centerpartiets kommundagar i Umeå, slog Annie Lööf fast att hon aldrig varit med om så mycket hat. Hon slog även fast att partiet både före och efter beslutet att släppa fram Stefan Löfven som statsminister utsatts för ett enormt tryck.
-”Jag är härdad och van efter många år i politiken. Alla år i politiken har gjort mitt skinn tjockare. Men sedan valet har vi alla mött en storm utan dess like. Jag har faktiskt inte varit med om ett sådant respektlöst hat förut. Det är som alla spärrar och hämningar släppt på vissa håll. Även om besvikelsen är stor över vårt vägval måste det finnas en gräns för vad man säger till en annan människa. Vare sig det är i sociala medier, brev eller i mataffären. Det måste, så att säga, bli fler vuxna i rummet. Vi bör aldrig sänka oss till hatarnas nivå, det är så vi ser till att hatet aldrig kommer att vinna.”

Men jösses människa! Har Annie Lööf någon verklighetsförankring överhuvudtaget? Tror hon att människor tycker det är acceptabelt att man trampar på demokratin och spottar väljarna i ansiktet? Ska hon komma här och kräva respekt när hon själv utövar vuxenmobbning gentemot Jimmie Åkesson? Hennes parti har medverkat till att regeringsbildningen tog fyra onödiga månader samt sett till att utestänga över en miljon svenskars demokratiska röster och hon ska prata om det måste finnas fler vuxna i rummet? Man tror inte det är sant!

Annie Lööf verkar behöva en rejäl reality check!

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/0ERWBJ/aldrig-varit-med-om-sa-respektlost-hat

20190201_122011.jpg

Annonser

5 reaktioner till “Annie Lööf, vars parti brutit sitt vallöfte enbart för att stänga ute SD från makten efterlyser nu fler vuxna i rummet!

  1. Precis som om hon inte själv har uttryckt sig respektlöst. Kasta sten i glashus…
    För att travestera Annie Lööfs egna ord: kryp tillbaka under din sten Annie Lööf.

    Gillad av 1 person

  2. Noll kontakt med verkligheten. Noll självkritik. Noll trovärdighet. Noll respekt för andras åsikter. Noll respekt för demokrati. Noll respekt för skattemedel. En stor Nolla. Kort sagt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s