Man i London filmade muslimska skolflickor och önskade att de skulle steriliseras!

Polisen i London undersöker en obehaglig video som cirkulerar på sociala medier och visar en man som stiger av en buss i Bow i östra London, samtidigt som elever – inklusive muslimska flickor iförda slöjor – lämnar en närbelägen skola. Mannen följer efter de muslimska skolflickorna och kallar de för svarta f***or som förökar sig som råttor samt att de bör steriliseras.

“This was England. We’re going to be f***ed with this lot. I think what we might have to do is think of something like old doctor Mengele […] so the c**ts can’t f***ing multiply.”

Mannen refererar till Josef Mengele, en SS-officer och läkare i Auschwitz, som utförde dödliga experiment på människor samt sände utvalda offer till gaskamrarna. Mengele testade tortyrmetoder för att sterilisera judiska kvinnor – inklusive kirurgi, röntgen och kemikalier.

Eleverna kom från den kommunala skolan ”Central Foundation Girls’ School” som huserar elever i åldrarna 11-18 år.

Personer som har sett videon uttrycker chock samt avsky på sociala medier och organisationen ”Tell Mama”, som arbetar mot islamofobi, anser att videon är mycket oroväckande.

De religiösa hatbrotten i England och Wales har det senaste året ökat till 40%, varav nästan hälften av de registrerade attackerna var riktade mot muslimer.

Upprinnelsen är så klart politikers ignorans under lång tid, vilket skapar extrem polarisering i ett samhälle.

Sverige är på god väg att följa i samma spår eftersom vi har en regering som inte är lyhörd för signalerna överhuvudtaget, utan istället iklär man sig hjälteglorian genom att försöka vara hela världens samvete och ta in ännu fler migranter samtidigt som man kräver att svenska folket ska vara ”medmänskliga”.

Man vill inte ta till sig verkligheten och förstå konsekvenserna av sitt eget handlande. Än mindre vill man sätta ned foten innan det spårar ur. Vi har helt enkelt begåvats med riktigt fega politiker i det här landet!

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/muslim-schoolgirls-followed-man-video-footage-police-investigate-london-bow-a8750146.html

racist

En reaktion till “Man i London filmade muslimska skolflickor och önskade att de skulle steriliseras!

  1. Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
    Det kommer att bli ett brutalt uppvaknande för det sovande folket framöver, när allt fler kommer via våra så kallade gränskontroller.
    Och som du så sant skriver, vår pajasregering fortsätter att spela dumma inför vår framtids öde.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s