Så länge det finns liv finns det hopp – men låt oss vara realistiska!

Idag vaknade jag med insikten om varför jag tappat motivation att skriva – jag kan inte längre inge hopp!

Jag har skrivit om eländes elände världen över och på sista tiden främst här i Sverige, men det har alltid funnits lite hopp om att vi folket ska ta tag i det här till slut och få rätsida på problemen. Vi hade chansen i demokratiska val i september förra året – men det sumpade vi. Sedan har det funnits fyra månader med små lufthål när vi stod utan regering. Men ingen hade trott att quislingarna Lööf och Björklund skulle göra slag i saken och ställa demokratin på ända genom att möjliggöra denna regeringsbildning från helvetet som nu skett.

Så här står vi nu mitt i stormens öga, men hur jag än vänder och vrider på saken så kan jag inte se det minsta lilla hopp eller ljusning någonstans. Vetskapen om att räddningen inte finns bidrager till att jag får svårt att lyfta fram mer problem och elände – det bär mig emot helt enkelt!

En annan sak som slog mig när jag vaknade var att finns väldigt många som tjänar på vår misär – nämligen globalisterna. De har fått oss precis dit de vill, nedkörda i skorna, arga och besvikna på regeringen. Men vad tar människor ut sin ilska på? Den riktas tyvärr mot invandrare och nyanlända, varför polariseringen ökar ännu mer. Exakt det som globalisterna vill – de vill att motsättningar och konflikter ska frodas, ty det är deras levebröd. Det känns som att vissa medborgare gärna hade sett ett inbördeskrig, men det gör inte jag för då har vi spelat globalisterna rätt i händerna från start till mål.

Jag skriver ofta om muslimer och att vi måste stoppa den utvecklingen vi ser, men jag är alltid noga med att trycka på att det är radikal islam som jag vill bekämpa – inte islam i allmänhet. Även där är vi ute på farligt vatten när många sprider hat mot islam och muslimer i allmänhet vilket bara spär på främlingsfientligheten. Jag tror ni själva kan räkna ut vilka som tjänar mest på det.

Alla råder mig till att flytta från Sverige, men jag kan inte lämna mina barn här. Ni som har möjlighet bör verkligen ta den chansen! Om vi tycker det är misär nu så är det inget emot vad som komma skall det närmaste decenniet.

Hade jag varit det minsta religiös så hade jag sökt mig till gud nu. Var finns den starka ledaren som kan inge hopp? Enbart i fablernas värld…

hope.jpg

Annonser

6 reaktioner till “Så länge det finns liv finns det hopp – men låt oss vara realistiska!

 1. Att flytta till annat land innebär att vi spelar globalisternas spel!
  Men vad händer när skatteintäkterna minskar, vem ska då försörja alla dessa
  bidragsnissar? Är detta något som man har funderat på av Lööf & co?
  Jag har läst att ca 50 000/år flyttar, det är ungefär 1/2 miljon, nästan 600 000 vars skatteintäkter försvinner. Samtidigt väller ett par 100 000 nya kroknäsor in. Mycket grov uppskattning, men jag får inte ihop ekvationen!

  Gilla

 2. Konfliktskaparna är idag på båda sidor om konflikt-skranket. Du frågar efter ”den starka ledaren som kan inge hopp”?

  ”När allt känns hopplöst, minns jag att igenom hela historien har alltid sanningens och kärlekens väg vunnit. Det har funnits tyranner och mördare och för en tid har de verkat omöjliga att besegra, men till slut har de alltid fallit — tänk på det ALLTID.”
  / Mahatma Gandhi

  Mördarna i Sveriges Riksdag röstar för USA:s mördande och konfliktskapande i världen idag, mn mördarna och deras medlöpare har besegrats i Syrien och på Krim. USA:s folk har börjat vakna. Fler vaknar nu. Tyrannerna kommer snart falla, tror jag, och vi bör som folk inte önska oss nya tyranner.

  ”Folket har alltid någon påläggskalv som de sätter över sig och vårdar till storhet. …Detta och inget annat är roten från vilket tyranni blommar; När han inledningsvis framträder är han en beskyddare”
  / Platon Källa: Wikiquote

  Det är bättre att vi, folket, vanliga hederliga människor, organiserar oss i partier som valsamverkar och motar bort korruption, bedragare och förrädare eftersom….

  ”Ett folk som väljer korrupta politiker, bedragare, tjuvar och förrädare är inte offer … men medbrottslingar”
  / George Orwell Källa: https://www.goodreads.com/quotes/1402817-a-people-that-elect-corrupt-politicians-imposters-thieves-and-traitors

  Bli en av alla starka ledare för folket! Börja med fokuset på att leda dig själv! Försök sedan hjälpa fler att leda sig själva på ett sätt som hjälper dem framåt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s