Kan ni sluta haka upp er på Liberalerna – de är ändå utom all räddning vid ett nyval!

Jag noterar att tidningarna fortsätter att fokusera på Liberalerna och lyfta fram dem som om partiet vore den avgörande faktorn för regeringsbildningen, trots att deras beslut inte har någon betydelse.

Man kan också fråga sig hur trovärdigt det blir när man idag i en tidning kan läsa ”L-topparna: Därför väljer vi Löfvén framför Kristersson” och i en annan tidning ”L-toppar: Släpp fram Kristersson som statsminister”?!

Ponera att Alliansen på ett mirakulöst sätt glömmer gammalt groll samt ser förbi det faktum att man tycker helt olika i viktiga frågor som migration och integration – dessutom vågar man sjösätta den anti-SD-klausul som Alliansen, enligt vad tidningar skrev igår, håller på att förhandla om. Man reser sig alltså ur askan, men för att kunna ta makten behöver man i sådant fall få med sig Miljöpartiet och den chansen är mycket liten eftersom partierna står avgrundslångt från varandra när det kommer till Miljöpartiets hjärtefrågor.

Skulle Liberalerna istället stödja Stefan Löfvén som det skriks om till höger och vänster, så behöver de även få med sig Centerpartiet och Vänsterpartiet – ett svårkombinerat hopkok.

Således spelar det ingen som helst roll vad Liberalerna väljer i slutändan eftersom de blott är statister i denna farsliknande regeringsbildning och i slutändan är och förblir Liberalerna icke trovärdiga kappvändare i folks ögon!

eues

2 reaktioner till “Kan ni sluta haka upp er på Liberalerna – de är ändå utom all räddning vid ett nyval!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s