Nu säger även Slovakien nej till FN:s migrationsavtal och diskussionerna pågår för fullt i många andra länder, så fler avhoppare väntas – endast Sverige lägger locket på!

FN:s förkastliga migrationsavtal som ska skrivas under i Marocko den 10-11 december, är verkligen i ropet i Europa just nu och nya avhopp kommer dagligen – nu senast från Slovakien som idag deklarerade att man säger nej.

De länder som hittills sagt nej är för närvarande USA, Ungern, Österrike, Tjeckien, Australien, Bulgarien, Estland, Polen, Kroatien, Israel och som sagt Slovakien.
Schweiz har deklarerat att man inte kommer att skriva under avtalet, eftersom man först vill hålla en debatt i parlamentet innan definitivt beslut tas. Något som även Tyskland är på väg mot om Angela Merkels efterträdare Jens Spahn får bestämma. Även Belgien ser ut att hoppa av.

I Italien har det också väckts starka tvivel på grund av punkt 8 (”rädda människoliv”), vilket uppmanar till de räddningsuppdrag av NGO:er som Italien nu blockerar i Medelhavet.

Diskussion kring avtalet pågår också i Holland, Danmark, Slovenien, Kroatien, Belgien och Japan.

Som ni själva ser så nämns inte Sverige i artikeln – men det gör Danmark. Detta tyder på att vi har helt rätt i våra antaganden att den svenska regeringen har siktet inställt på att skriva under avtalet och inte ämnar föra någon debatt i riksdagen inför öppen ridå! Förfärligt!

https://www.welt.de/politik/ausland/article184300122/Umstrittene-UN-Vereinbarung-Diese-Laender-sind-beim-Migrationspakt-ausgestiegen-und-diese-zweifeln.html

migrant.jpg

Annonser

En reaktion till “Nu säger även Slovakien nej till FN:s migrationsavtal och diskussionerna pågår för fullt i många andra länder, så fler avhoppare väntas – endast Sverige lägger locket på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s