Den första bordellen med sexdockor har öppnat i Helsingfors!

Finlands första bordell med sexdockor har öppnat i Gamlas i Helsingfors och en liknande bordell med dockor har också öppnats i Moskva.

Ägarna till den finländska bordellen vill vara anonyma, men en heter Konstantin och kommer från Ryssland, är företagare i byggbranschen och bordellen är resultatet av hans fantasier.

I bordellen finns fyra dockor av silikon, tillverkade i Kina och Japan, som kan hyras för 100 EUR/timme. Den dyraste dockan har kostat 4.500 EUR och dockorna har inga motorer, förutom en som har en utbytbar vagina.
En man som heter Kurhinen och är klubbansvarig menar att alla är välkomna dit och att man på sikt även kommer att erbjuda manliga dockor:
-”Det här är ett bra ställe för dem som har komplex, kanske är blyg eller har ett handikapp. Alla kan fullfölja sina fantasier. Här får man vara anonym. Vi kommer att importera manliga dockor, men när de här tjänsterna erbjuds är oklart. I Ryssland har man en mer konservativ syn på sex så ägarna förstod inte att man också borde betjäna till exempel kvinnor och sexuella minoriteter. Jag har fått mycket respons där man påpekat bristen och jag har fört responsen vidare till ägarna. Det vore fel att inte tillgodose allas behov. Vi kommer att erbjuda tjänster med herrdockor, men det blir högst sannolikt i en annan lokal.”

Varje docka tvättas noggrant och detsamma gäller rummet där samlaget utförs, så hygienen i bordellen är på topp enligt Kurhinen, som även intygar att kalendern är fullbokad för lång tid framöver.
-”Vi vill att man använder kondom i samlaget, även om det ju inte är något vi kan kontrollera. Vi vill gärna också att man är nykter och vi serverar ingen alkohol i bordellen. Det blir knappast några ordningsproblem hos oss. Vi har full bevakning med vakter för att garantera säkerheten.”

Tommi Paalanen, verksamhetsledare för stiftelsen Sexpo ser inte problem med en bordell där kunder köper sex av dockor.
-”När det inte handlar om fysiskt levande människor med känslor så ser jag inte att en verksamhet av det här slaget är moraliskt förkastligt. Några andra risker än för ägarna uppstår inte. Jag tror inte heller att dockorna tävlar med levande prostituerade om kunder. Jag kan gott se det här som ett bra alternativ för den som inte annars har tillgång till sex eller som blir tänd på att ha sex med en docka. Jag tror inte på att sexdockorna fullständigt ersätter sexhandel mellan två levande individer eftersom vi människor har olika preferenser, men jag tror att det här är ett bra alternativ för dem som upplever köp av sex som obekvämt.”

I Tyskland, Italien och Ryssland finns redan bordeller med dockor. I Barcelona öppnade en för något år sedan och i Japan är utbudet stort. Många av dockorna tillverkas i Japan.

I Danmark öppnade den första sexbordellen med dockor i våras i danska Århus, där man lockar kunder med ”säljande” argument som ”där drömmar bli verklighet” och ”stället där tjejerna inte säger nej”. Det är även tillåtet att bruka våld på dockorna.
(https://nyheter24.se/…/904308-nordens-forsta-bordell-med-se…)

Svenska kvinnoförbundets ordförande Anna Jungner-Nordgren är kluvet inställd till bordellen med dockor.
-”Jag tycker inte om bordeller över huvud taget, de möjliggör människohandel och prostitution och objektifierar kvinnan. Det är klart att det är bättre att en docka utnyttjas än en levande människa. Jag gissar ändå att vuxna män som har sex med en docka utsätter dockan för en typ av sex som man kanske inte skulle ha med en levande människa. Risken finns ändå att man sedan vill förverkliga samma med en människa senare.”

Intressant utveckling, nu väntar vi på att någon skall våga öppna en liknande institution i Sverige – men det lär väl vara enda gången som de så kallade feministerna kommer att gå man ur huse för att protestera.

Det är bra att det finns ett ställe att gå till för de som är handikappade eller har andra problem som gör att det blir jobbigt med intima situationer med riktiga människor av kött och blod, men samtidigt kommer det alltid att finnas både utbud och efterfrågan på vanlig prostitution i verkligheten som aldrig kommer att försvinna.

Den som lever får se!

https://www.hbl.fi/artikel/bordell-med-sexdockor-oppnade-i-helsingfors/?fbclid=IwAR3yvtMXH05-yjiwzXXmkMY4VV_Tr_n7pL41kDXDP4IzS472FgKXY7zlIVg

bordell

Annonser

5 reaktioner till “Den första bordellen med sexdockor har öppnat i Helsingfors!

  1. Miljömedvetna jag undrar genast ifall plastdockorna innehåller Bisfenol A och ftalater.Jag vet inte ifall man skall skratta eller gråta men jag i alla fall jag skrattar åt det så att tårarna sprutar:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s