Ilskan pyr och gallan i halsen ökar för var dag som går – snart smäller det och ingen bryr sig!

Många svenskar där ute är arga – riktigt ilskna! Nu pratar jag inte enbart om över en miljon SD-anhängare utan vanliga knegare som går till jobbet varje dag och undrar vad fan dem får för allt jobb de lägger ner var dag för att fylla på statskassan. Självklart sticker det i ögonen när man ser bidragstagare gå omkring med överfyllda shoppingkassar, samtidigt som man vet att de inte lyft ett handtag för att pengarna skall trilla in regelbundet varje månad.

Alla dessa kvinnor i slöja, burka och niqab som går omkring med nya barnvagnar – kommer de någonsin att få ett jobb och börja betala tillbaka det som de fått av staten, det vill säga skattebetalarna? Det är knappt möjligt att tro det när man ser hur stor arbetslösheten är på männens sida som inte har lika mycket tyg och språkbrister som hindrar dem från att få ett arbete.

Jag talade med en bekant häromdagen som sökt ett jobb. Han fick inte jobbet, men däremot fem nyanlända. När han talade med Arbetsförmedlingen om jobb via kommunen så fick han till svar att jobben tyvärr gått till nyanlända. Ni förstår själva att det känns som ett slag i ansiktet på många svenskar som behöver jobben minst lika mycket som de nyanlända.

Betänk hur många migranter det finns runt om i landet som lever på bidrag och troligen aldrig kommer att få ett arbete samt lägg därtill alla deras anhöriga som väntar i hemländerna. Dessutom skall vi räkna in alla migranter som ligger i startgroparna för att migrera till Europa på grund av fattigdom och som kommer att få en rejäl skjuts av FN:s nya migrationsavtal där man vill omvandla migration till en mänsklig rättighet samt så klart alla deras anhöriga. Det här kostar samhället miljarder och dessa ofantliga summor tas indirekt från vår välfärd som läcker som ett såll på grund av alla hål som urgröpts tack vare de senaste årens oansvariga politik!

Var det inte så här det började en gång i tiden i ett annat europeiskt land, där folk var arga och upprörda över judarna och nu är det invandrarna som får ta skulden i vårt fall. Men vems fel är det? Media och sjuklövern pekar med rak arm på Sverigedemokraterna och menar att deras ”rasism och hatretorik” samt önskan om att kasta ut invandrare är orsaken till allt ont. Jag skulle säga tvärtom! Sverigedemokraterna har inte fått vara med och bestämma något alls de senaste mandatperioderna utan den stora syndabocken här är istället sju partier som fört en extremt oansvarig migrationspolitik, ivrigt uppbackade av media och nu kan man inte hantera konsekvenserna! Där har vi det svarta fåret och det är mot dessa sju partier som ilskan bör riktas.

Idag läste jag ett upprörande inlägg från Ebbas pappa (Ebba som blev mördad av Akilov i terrordådet på Drottninggatan) om hur en illegal invandrare aktivt och återkommande skändar Ebbas och även andra personers gravar på kyrkogården där Ebba ligger begravd. Trots att Ebbas far överlämnade brottslingen till polisen så släpptes han i princip direkt. Personen ifråga skall alltså inte ens befinna sig i landet, men ändå tillåts han härja runt och dessutom skända barns gravar samt strö salt i de anhörigas sår om och om igen! Hur är det möjligt och varför låser inte polisen in personen när de ser att han befinner sig illegalt i landet? Något är ruttet i systemet det är en sak som är klar! Över 8.000 personer har reagerat på inlägget och tron på rättssystemet har fått sig en rejäl törn hos många runt om i landet.

Ja måttet är rågat hos många nu, det står helt klart. Så vad händer när ilskan rinner över för att de nyanlända får jobb och bostäder som svenskar vill ha och behöver, eller när illegala invandrare begår brott och ändå får gå fria samt göra vad de vill utan några repressalier? Hur många föräldrar kommer att klara av att leva med tanken på att deras barn skändats eller skadats samtidigt som förövarna inte får något straff? Snart kommer någon ta lagen i egna händer, det är nog bara en tidsfråga!

Men varför är det ingen politiker som hör eller ser vad som händer? Varför vågar man inte agera? Resultatet av strutsmetoden är att det blir tio gånger värre när explosionen är ett faktum – är det vad syltryggarna i Rosenbad eftersträvar? Istället för att ingripa tillbringar våra politiker tiden med politiskt käbbel! Omröstningen om Kristersson som statsminister verkar dömd att misslyckas redan innan man börjat, eftersom de före detta Allianskompisarna redan ställer sig på tvären. Helst av allt skulle man vilja kliva in i konferensrummet, slå näven i bordet och skrika: sluta slösa bort tiden och gör något!

Söndra och härska verkar vara våra makthavares ledord istället för att värna samt lyssna på folket! Tyvärr är det ingen som hör vårt tysta skrik och snart är jag rädd att det smäller på riktigt!

 

Ingen automatisk text tillgänglig.

7 reaktioner till “Ilskan pyr och gallan i halsen ökar för var dag som går – snart smäller det och ingen bryr sig!

   1. Det här ingår möjligen i den storpolitik som pågår och som är skapad av FN och dess agenda 2030.
    Även Bilderberg-gruppen har samma agenda och Georg Soros finansierar.
    De 10 december väntas FNs ramverk för säker och laglig invandring till Europa undertecknas av Europas ledare, förutom några och USA. Det som händer är oåterkalleligt är jag rädd. Tiden går och det blir allt svårare att komma tillrätta med detta

    Gillad av 1 person

  1. Om det ändå vore en lekstuga. Men det är Sverige och dess befolkning som dessa fullkomligt ansvarslösa personer ”leker” med.

   Det finns helt enkelt ingen ”allians”, Det finns inga partier med konservativa värderingar i denna grupp av förlorare som försöker uppträda tillsammans som ett alternativ till S, MP och V. Björklund och Lööf är nog de värsta personer som någonsin varit ledare för ett ”borgerligt” parti. Dom hoppar heller i säng med vänsterextrema MP och V än diskuterar med SD. Helt enkelt avskyvärt och ett klart brott mot mänskligheten i Sverige.

   Gillad av 1 person

 1. Det börjar nog hända saker först när kommande lågkunjunktur tagit fart. Frågan är vad? De senaste Regeringarna har gjort allt annat än att förbereda sig …

  Det politiska korthuset som byggts upp under ett antal år lär rasa och även den Potemkin-kuliss man ställt framför. Kommer svensken att vakna då?


  O.T. Tittade för en stund sedan på avsnitt två (av tre) av ‘Från is till eld‘, som visas på Kunskapskanalen (UR). Kan konstatera att detta avsnitt slunkit helt förbi SVT:s censur, då man helt korrekt nämner i programmet att vatten är det som primärt reglerar temperaturen på vår planet, inte koldioxid. Utan vattnet hade atmosfärens genomsnittliga temperatur (+14°C) varit 30°C lägre, dvs. -16°C, vilket inte hade varit tillräckligt för de flesta arter idag att kunna överleva i, människan inkluderad. De som fortfarande tvivlar på detta (och missat OÄ-/NO-/SO-ämnena på mellan- och högstadiet), kan ju fundera på hur en varmvattenberedare fungerar. Jämför sedan detta med världshaven, som ytmässigt täcker strax över 70% av jordytan, med en ofattbar volym (lagringskapacitet) dold under. I programmet visades även en karta på superkontinenten Pangea, som fanns för 335-175 miljoner år sedan, då Sverige låg nere vid ekvatorn. Gissa hur varmt det var här då? [ret]

  Något annat att fundera på i sammanhanget: Vad är skillnaden temperaturmässigt mellan en molnig och en stjärnklar vinternatt, resp. en molnig och en molnfri sommardag? (Något som borde vara uppenbart för den som bor i någon av de två tempererade zonerna på jorden.) Den retoriska (kugg-/) följdfrågan är vad som orsakar skillnaden?

  Gillad av 1 person

 2. Gummorna och gubbarna i stugorna lever kvar i Erlanders Sverige.
  De förstår inte vad som händer och har hänt i deras land under några få år.
  De är de som bär sossarna.
  Ingenting kan förändra deras tankegångar i deras puppa.

  Gillad av 1 person

 3. Ja du Jenny!! det ligger nog till på detta viset. Vi har nu tagit emot så många från Mellanöstern och det är ett folk som krigat i alla tider. Nu är de så många här så om vi börjar visa musklerna och försöker få ut dem ur landet som de tagit över Ja då går de samman med en stor vapenarsenal och gör slut på oss. Det vet regeringen och därför visas endast silkesvantar Allt för slippa reta upp dem M V H Ingegärd

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s