Det är vårt ansvar att rösta på det parti som bäst står upp för våra barn, barnbarn och medsystrar!

Som ni vet kan jag inte nog älta problemet med det importerade kvinnoförtrycket som breder ut sig över landet. När till och med Göteborgsposten skriver och varnar om att salafismen tagit över ett helt bostadsområde borde alla varningsklockor ringa hos folk! Men tyvärr är det bara en bråkdel som bryr sig.

Här på bloggen har jag en kritiker som anser att jag ”hatar muslimer” och visar mitt förakt genom mina texter, men han kunde inte ha mer fel – det är inte människorna i sig som tillber en viss religion som är mitt problem utan deras ”hatkultur” som de vill överföra till svensk mark där det råder helt andra värderingar.

Igår skrev någon en riktigt bra kommentar på bloggen som verkligen knyter ihop säcken och förmedlar mina känslor inför detta:

”Apropå salafism och liknande. Om man importerar en kultur som baseras på Koranen och Haditherna, så kommer definitivt landet att förändras och det i helt fel riktning enligt mig. En kultur där kvinnan är mindre värd än skorna hon har på fötterna. En kultur som befrämjar kusinäktenskap, äktenskap med minderåriga och månggifte. En kultur som anser stening till döds vara ett lämpligt straff. En kultur där halshuggning och avhuggna händer ses som ok. En kultur där homosexuella lämpligen kastas ner från tak. En kultur där skilda badtider för kvinnor och män anses främja likställdhet mellan könen. En kultur som vägrar acceptera den västerländska och som vill leva kvar i medeltiden trots att vi nu skriver 2018. Vissa kallar det för utveckling och det nya spännande Sverige. Jag skulle snarare kalla det för avveckling av det västerländska. Denna medeltida kultur är inget som för landet och befolkningen framåt. Denna kultur är inget som ökar jämställdheten mellan kvinnor och män. Denna kultur leder bara åt ett håll och det är inte ökad frihet eller något som utvecklar och för mänskligheten framåt.”

Det svenska valet handlar så klart om vård, skola, arbeten, brott och straff, ekonomi, miljö, migration samt integration för att nämna några. Visst kan man tycka att problemen med radikal islam inte är något som rör oss utan det får ”de lösa själva”, men tyvärr berör det oss å det grövsta eftersom våra barn och barnbarn ska leva i det här landet efter att vi har lämnat jordelivet. Vill vi att nästkommande generationer ska få fortsätta leva i frihet och jämställdhet så är det upp till oss att inte göra som våra politiker har gjort i alla år och köra med strutsmetoden, utan vi måste agera här och nu. Markerar vi inte starkt mot att detta inte är ok i ett demokratiskt och fritt samhälle år 2018 så kan nästa generation hälsa hem. Det är i alla fall inget som jag tänker ställa mig bakom! Det åligger oss alla att både på lokal- och riksnivå hitta det parti som tar ansvar för att arbeta med alla dessa frågor.

Den 9 september står vi upp för våra barn och barnbarn samt medsystrar oavsett härkomst – vi röstar för fortsatt frihet och jämställdhet mellan könen!

hijabi

12 reaktioner till “Det är vårt ansvar att rösta på det parti som bäst står upp för våra barn, barnbarn och medsystrar!

 1. Eftersom hela din blogg ägnas åt att spy galla över muslimerna så är det rimligt att tro att du faktiskt hatar dom.

  Dina skriverier är dessutom inte konstruktiva då dom inte leder till något annat än att en del individer kanske luras att tro att vi kan lösa Sveriges problem med ”vård, skola, arbeten, brott och straff, ekonomi, miljö, migration samt integration” genom att stigmatisera muslimer. Skurkarna som har orsakat dom här problemen skriver du däremot ingenting om. Dom skurkarna hittar vi i dom stora, oftast multinationella, företagens styrelserum. Där sitter dom som har intresse av att bryta ner Sveriges nationella självständighet, sänka sina skatter och plundra dom privatiserade skolorna och vårdinstitutionerna. Där sitter också dom som vill att vi skall samarbeta med NATO och massmördarna i USA som med sina krig skapar dom flyktingströmmar som vi ser resultatet av i våra förorter.
  I dessa globalistkretsar hittar du nog också sådana som gärna vill att flyktingarna kommer hit, för att ge bränsle åt dom nationalister som du stöder. Globalisterna använder nationalisterna till att få folk att tänka precis som du gör, så att dom skall komma undan själva och i ditt fall verkar dom ha lyckats.

  Man skall alltid fråga sig vem som tjänar på det som händer i samhället och i det här fallet är det ju helt uppenbart.
  Ditt stöd till nationalisterna är också ett stöd till dom skurkar som ställer till dom problem du räknar upp.
  Dom vet av erfarenhet att många lätt faller för dom enkla lösningarna och inte orkar tänka hela vägen.

  Gilla

   1. Jag tycker nog att ditt närmast totala fokus på muslimer talar sitt tydliga språk, men kanske gav jag dig en väl enkel utväg ur kritiken genom att nämna det.

    Det viktiga i mitt inlägg var att du i all praktisk mening faktiskt stöder det du säger dig kritisera.
    Varför undviker du hela tiden att kritisera dom verkliga skurkarna Jenny? Är det för att det är enklare att sparka på muslimerna?

    Gilla

   1. Globalisternas krig har tveklöst skapat god mylla för muslimsk extremism. Dom mer sekulära regimerna i Irak och Libyen har globalisterna krossat. Al-Qaida skapades till stor del av USA i Afghanistan och i Syrien har USA, Israel och västvärlden av allt att döma stött rena terroristorganisationer för att störta Assadregimen, som också den är relativt sekulär. Att dom samtidigt säger sig bekämpa terroristerna, verkar vara en del i taktiken för att skapa maximal förvirring och kaos. USA;s samarbete med den galna regimen i Saudiarabien har nog också gjort sitt.
    Den rena desperationen över att anfallas av världens mäktigaste krigsmakt, medan hela världen antingen bara tittar på eller i värsta fall hjälper till leder säkert också till att religiösa extremister lättare får gehör.

    Gilla

  1. Du Anders återkommer ständigt till hur mycket du hatar globalisterna, men ingenstans i din textsvada ser jag någon konstruktiv lösning på ditt globalisttrauma. Jo förresten, en ”lösning” har du presenterat, du tänker rösta på F!. Sic!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s