Politiskt käbbel – in genom det ena örat och ut genom det andra!

kUlf Kristersson och Stefan Löfvén tjafsar om huruvida Alliansen eller Socialdemokraterna ska styra landet, medan Margot Wallström och Alice Bah Kuhnke är chockerade över Jimmie Åkessons uttalande om att han gärna hade lagt ner P3 om han hade haft möjlighet.

Jag tycker att det var det bästa jag hört på länge! Jag lyssnar aldrig på den skitkanalen som pumpar ut extremt mycket vänsterpropaganda.

Sverigedemokraterna lovade tidigare idag sänkt pris på bensin och diesel, slopad pensionärsskatt samt fängelseplatser i andra länder.

Med mindre än två veckor till valet är detta ungefär vad som har hänt i det politiska landskapet idag. Politiskt käbbel – in genom det ena örat och ut genom det andra!

Det som jag tycker är anmärkningsvärt är att Sifo idag släppte sin senaste opinionsundersökning, men den är det väldigt tyst om. Det är bara Svenska Dagbladet som verkar ha uppmärksammat den – kan det bero på att Sverigedemokraterna får sin högsta siffra någonsin i en Sifo-undersökning (19,2%)? Sverigedemokraterna är nu näst största parti även enligt Sifos undersökning och de rödgröna har ett övertag mot allianspartierna på 3,5 procentenheter.

Eftersom alla väljarundersökningar pekar mot samma resultat så kan vi räkna med att SD kommer att bli nästa eller näst största parti. Därför är det märkligt att Löfvén och Kristersson bråkar om makten samtidigt som de stänger ute den stora vågmästaren som man måste ta stöd av på något sätt. De förväntar sig helt enkelt att både äta kakan och ha den kvar – lycka till med det säger jag!

Samtidigt fortsätter det att presenteras undersökningar där en majoritet av M-väljare vill se ett samarbete med SD och även de politiska företrädarna ute i landet har börjat höja sina röster. Men de talar för döva öron – Reinfeldt, förlåt jag menar Kristersson, är inte öppen för varken väljarnas eller partikollegornas önskemål!

Nu sätter man även press på Annie Lööf att välja sida – Löfvén eller Alliansen och hon låtsas se bekymrad ut på pressbilderna. Med tanke på hur lätt hon vände ryggen till Alliansen när det kom till att ge 9000 ensamkommande afghanska män utan skyddsskäl amnesti, så lär hon inte tänka två gånger i det här fallet heller. Jag tror hon är en riktig kappvändare som enbart vill åt makten och härligheten, sedan har det ingen betydelse hur hon tar sig dit.

Samtidigt rapporteras det om att Göteborg är ett starkt fäste för salafism (GP) och att salafister tagit över bostadsområdet Pettersberg i Västerås (Samnytt). Polisen i Västerås är oroad över utvecklingen och den brottslighet som de radikala grupperingarna ägnar sig åt för att förmå alla boende att följa islams lagar och regler. Alla dessa områden med radikala islamister från norr till söder har vi fått tack vare den dåvarande och den nuvarande regeringens ignorans och rädsla för att ta tag i problemen. Alliansen öppnade dörren på glänt genom att släppa in vem som helst utan kontroll och den rödgröna regeringen har fortsatt på samma linje och godkänt byggen av salafistiska och wahabistiska moskéer med radikal inriktning. Det är därför otroligt frustrerande att se dessa politiker sitta som frågetecken och låtsas vara upprörda som om det vore en nyhet – dessutom lovar man att NU ska man minsann ta tag i saken! Ni är så trovärdiga kära politiker – not!

Om man tycker att det är jobbigt nu med denna politiska cirkus, så är det inget mot vad som väntar den 10 september och framåt! Vi har inte sett det värsta ännu kan jag lova – inom kort kommer partierna verkligen att få bekänna färg!

true colour

9 reaktioner till “Politiskt käbbel – in genom det ena örat och ut genom det andra!

 1. Ja det var ju borgarna som rev upp luciabeslutet som instiftades av S 1989. Sedan dess så har det verkligen gått utför, om ni förstår vad jag menar. Det känns som om utförsbacken har blivit brantare eller om den kanske har försetts med något slags glidmedel för att färden mot avgrunden ska gå snabbare.

  De yrvakna politikerna inom sjuklövern har nu inför valet breddat sin svada, för att locka röster förstås, och har börjat orera om hårdare tag och att nu minsann ska vi ta tag i utmaningarna, som du Jenny så förtjänstfullt skriver. Trot den som vill.

  Allt detta medan muslimerna och islam flyttar fram sina positioner. Den övervägande delen av befolkningen tycks vilja ha det så eller så förhåller det sig på det viset att det stora flertalet av de röstberättigade är totalt ointresserade av politik och vart politiken för landet. Sent ska syndaren vakna brukar det heta och dessa röstberättigade personer kommer inom sinom tid att vakna då verkligheten knackar på deras dörr, men då är det tyvärr för sent…

  Gillad av 1 person

 2. Apropå salafism och liknande.

  Om man importerar en kultur som baseras på Koranen och Haditherna, så kommer definitivt landet att förändras och det i helt fel riktning enligt mig. En kultur där kvinnan är mindre värd än skorna hon har på fötterna. En kultur som befrämjar kusinäktenskap, äktenskap med minderåriga och månggifte. En kultur som anser stening till döds vara ett lämpligt straff. En kultur där halshuggning och avhuggna händer ses som ok. En kultur där homosexuella lämpligen kastas ner från tak. En kultur där skilda badtider för kvinnor och män anses främja likställdhet mellan könen. En kultur som vägrar acceptera den västerländska och som vill leva kvar i medeltiden trots att vi nu skriver 2018.

  Vissa kallar det för utveckling och det nya spännande Sverige. Jag skulle snarare kalla det för avveckling av det västerländska. Denna medeltida kultur är inget som för landet och befolkningen framåt. Denna kultur är inget som ökar jämställdheten mellan kvinnor och män. Denna kultur leder bara åt ett håll och det är inte ökad frihet eller något som utvecklar och för mänskligheten framåt.

  Gillad av 2 personer

 3. Det är ju alldeles uppenbart att det enda politikerna vill är: MAKT.
  Hur det går för landet och dess befolkning är ovidkommande.
  Kan det verkligen vara tillåtet?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s