Ingen tvekan om att EU är korrupt efter det beslutet

De som fortfarande känner förtroende för EU efter att den korruptanklagade Ursula von der Leyen fått förnyat förtroende som ordförande för EU-kommissonen i ytterligare fem år och Estlands premiärminister Kaja Kallas – som är öppet ryssfientlig i en tid där ett tredje världskrig står för dörren efter västvärldens hantering av Ukrainakonflikten – blir ny utrikeschef, måste vara fast i sin filterbubbla.

Vår kuragelösa vasall till statsminister Ulf Kristersson hyllar så klart beslutet och säger att det är gediget bra personer. På X skriver han dessutom att von der Leyen har en stark moralisk kompass.

”Ursula har vad som krävs: beslutsam, respekterad och med en stark moralisk kompass”. 🤦‍♀️

De enda politiska ledare som hade ryggrad att komma med invändningar var Ungerns premiärminister Viktor Orbán och Italiens Giorgia Meloni, varav den sistnämnda var tilltänkt till en av posterna och nu kritiserar att valresultatet ignoreras.

Nu har vi fem härliga år framför oss där den korrupta eliten i Bryssel som går i Washingtons koppel kan krama ur det sista från det europeiska folket medan beslutsfattarna skor sig själva, såvida man inte lyckas krossa oss snabbare genom att tvinga in oss i krig. Tvi vale!

#vibetalar

https://www.svd.se/a/KMzdE4/topptrio-i-eu-den-basta-helhet-vi-kan-fa

6 reaktioner till “Ingen tvekan om att EU är korrupt efter det beslutet

  1. Vad ska man säga? Den korrupta västvärlden levererar och det är samma mutkolvar som ska sko sig ytterligare fem år? Att göra ”karriär” som lakej och krigsmånglare som Urusla von Löjen kan bara hända i en totalt korrupt miljö som Bryssel! Att den imbecilla Kallas som inte är speciellt populär i hemlandet ska bli utrikeschef, för vad egentligen? En välbetald reträttplats efter att svikit sin egen befolkning och nu fikar väl Kristersson också efter en post i EU för visad trogenhet mot maffian i Bryssel efter sin ”Karriär”? Det man häpnar över är alla nyttiga idioter som fortfarande tror på den politiska teatern som spelas i EU?

    Gillad av 1 person

  2. Tycker denna människa är som i filmen ”Falsk som vatten”
    Mycket illavarslande,
    även medias förhållningssätt undvika framföra det minsta av den allvarliga kritik som flyter runt på alla områden.
    Mot överstatlighet som gjuten i betong.
    Ingen diskuss.
    Jag började ana ugglor i mossen som ung vänsteranstruken tjänsteman på centraltekniken, hur redaktionerna på Oxenstiernsgatan i kanten av Gärdet förhöll sig till vårt inträde i unionen 1994, redaktionerna, de gick alla ”all in” acceptera alla propåer från parlamentet i Bryssel, som varande folkets vilja.
    För syns skull bara lite gnäll om vårt snus, alkohol och fiskezoner,
    jämför trafikomläggningen 1967 BASTA!
    Tvingande nu stöpa om Europa mot bli en stormakt gränsande Ryssland.
    Det är nu vad Unionen blivit, en överstatlig organisation som vrider vår självständighet fullständigt ur våra händer, på alla nivåer.

    Ursula von der Leyen är som syster Rachel klippt och skuren för fortsatt förtroende styra skutan.

    Som jag ser det Covid-19 var bara ett genrep få oss böja våra nackar inför det som komma skulle.

    Gilla

  3. Tyvärr kan det vara så att det som är JÄTTEBRA för flera, många, medlemsländer inom EU är JÄTTEDÅLIGT för några, få,

    MEN då borde man se till att de blir lättare att lämna EU….

    Då kommer fler att vara nöjda…..

    Fler och fler svenska kor sinar….. föds för få kalvar…..

    Gilla

    1. Snart kommer CO2-skatten på korna, likt den danska försöksballongen som ska sjösättas, att vara den sista dödsstöten för lantbruken som hittills hankat sig fram på spannmål och nötkreatur. Man bäddar för att marken ska tas över av Blackrock, Vanguard, Gates till vrakpriser efter modell från Ukraina! Den som inte ser detta komma måste vara totalt korkad eller totalt hjärntvättad av oligarkernas media? De korrupta politikerna i Stockholm skrattar hela vägen till banken och de nya låtsasjobben i Bryssel.

      Gilla

Lämna en kommentar